"AKO U MEĐUVREMENU OSVOJIMO KUP": Strahinja Eraković ima važnu poruku za Delije!
Strahinja Eraković, Foto: Starsport©

fešta na marakani

"AKO U MEĐUVREMENU OSVOJIMO KUP": Strahinja Eraković ima važnu poruku za Delije!

Crveno-beli pripremaju spektakl za proslavu titule

Objavljeno: 09:48h

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 28. maja od 19 časova proslaviti osvajanje 34. šampionske titule, a ujedno i dočekati Novi Pazar na utakmici za koju je ulaz besplatan.

- Cele sezone čekamo taj dan, da pred punom Marakanom podignemo pehar, a biće mnogo lepši osećaj ako u međuvremenu osvojimo i Kup Srbije. Siguran sam da za zvezdaše nema lepšeg popodneva od provedenog na Marakani, a kad se uzme u obzir da je ulaz na utakmicu besplatan, biće pune tribine. Što se nas tiče, biće to sjajna prilika da zaokružimo vrhunsku sezonu i još jednom, dobrom partijom, obradujemo zvezdaše. Svaka utakmica je bitna, pokazali smo to nakon što smo i matematički obezbedili titulu, nastavilii smo da igramo na visokom nivou i beležimo dobre rezultate. Nema razloga da drugačije bude na proslavi titule - počeo je Eraković.

Strahinja Eraković
Strahinja Erakovićfoto: FK Crvena zvezda

Mladi defanzivac se navikao na trofeje u Zvezdi...

- Tri godine sam u prvom timu, osvojio sam tri titule i dva kupa, za sad, a nadam se da ću sledeće nedelje potvrditi maksimalan učinak. Čekaju nas dve odlične utakmice, Čukarički je naoštren da osvoji kup, a sigurno da i Novi Pazar želi da se pokaže pred punom Marakanom i kad su sve oči javnosti uprte u njih. Lično, pamtim svaku proslavu titule, bude to uvek na lep način obeleženo, pravi zvezdaški dan, tako da pozivam navijače da dođu 28. maja i uveličaju događaj. Bila je ovo sjajna fudbalska godina za nas i želim da je u tom maniru i završimo - istakao je Eraković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.