"U ZVEZDI JE ODGOVORNOST DA OD DESET ŠANSI DATE BAR ČETIRI GOLA!" Milojević pričao o mladima posle Voždovca (FOTO)
Miloš Milojević na utakmici Voždovca i Crvene zvezde, Foto: Starsport©

"mora da se radi"

"U ZVEZDI JE ODGOVORNOST DA OD DESET ŠANSI DATE BAR ČETIRI GOLA!" Milojević pričao o mladima posle Voždovca (FOTO)

Sad, pričati o nekim stvarima ozbiljnije bi bilo neozbiljno, zato što ti momci nisu uigrani, imaju priliku da vide da li su za taj nivo za koji treba da rade, rekao je između ostalog trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Miloš Milojević, trener Crvene zvezde izneo je utiske posle pobede na gostovanju Voždovcu u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Radost fudbalera Crvene zvezde
Radost fudbalera Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Baš tako, bitno je da smo dobili i da je dosta igrača dobilo šansu. Sad, pričati o nekim stvarima ozbiljnije bi bilo neozbiljno, zato što ti momci nisu uigrani, imaju priliku da vide da li su za taj nivo za koji treba da rade. Ima puno nedostataka, ali i dobrih stvari. Kao što mislim da je dosta puta nedostajalo pored dobre igre i ta efikasnost i dekoncentracija najboljih igrača u šesnaestercu. To je nešto na čemu jednostavno mora da se radi i u to morate da verujete. Da je dobro, dobili smo, sve ostalo nebitna takmičarska utakmica. U Zvezdi je odgovornost da igrate ako imate deset šansi, da morate da date bar četiri-pet golova. Ovako, lako je da kažem, kao da je prijateljska utakmica - rekao je Milojević.

Bonus video:

00:47

Delije pale zastave Rome

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.