"TO BI MOGAO DA BUDE PROBLEM..." Lazetić oprezan pred Partizan (FOTO)
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

"živimo svoj san"

"TO BI MOGAO DA BUDE PROBLEM..." Lazetić oprezan pred Partizan (FOTO)

Fudbaleri TSC-a dočekuju crno-bele u Bačkoj Topoli u ponedeljak, 1. maja od 19 časova u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine u subotu su pobedili Voždovac sa 2:0 u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije i upisali su 20. utakmicu zaredom bez poraza.

Slabvlje fudbalera Vojvodine sa trenerom Radoslavom Batakom
Slabvlje fudbalera Vojvodine sa trenerom Radoslavom Batakomfoto: Starsport©

Novosađani su sada četvrti na tabeli sa tri boda više od Partizana koji u ponedeljak, 1. maja od 19 časova gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli.

Crno-beli će imati težak zadatak jer se klub sa severa Srbije bori za drugu poziciju i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pred meč na TSC areni govorio je Žarko Lazetić, trener domaćina.

- Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas - počeo je Lazetić.

 Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Istakao je da njegova ekipa živi san.

- Znam da Partizanu ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog, Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje - rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Ne beži od toga da je povezan sa Partizanom životno i emotivno kao fudbaler i trener, ali želi da TSC pobedi u predstojećoj utakmici.

- Išli bismo na pobedu i protiv Mančester sitija. Ovo je velika prilika i veliki test za nas. To što smo trenutno drugi na tabeli ništa ne garantuje, ima još mnogo bodova u opticaju i probaćemo da do kraja prvenstva igramo najbolje što možemo, da iz utakmice u utakmicu sprovodimo našu igru i tako dođemo do rezultata - poručio je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Svestan je Lazetić da izabranici Igora Duljaja imaju kvalitet uprkos krizi rezultata u kojoj se nalazi.

- Nisam od onih koji unapred najavljuju pobedu ili se unapred predaju, pa makar igrali i protiv Mančester sitija. Sa svojim stručnim štabom i ekipom se spremamo da pobedimo svaku utakmicu pa je tako je i sad. Imamo iskustvo protiv Partizana iz prethodna dva meča. U prvom smo bili u podređenom položaju, ali smo uspeli da dođemo do boda, a u drugom, u kome smo bili mnogo bolji, videli smo kako može da zablista pojedinac od koga se to ne očekuje i šutne svoj najbolji slobodnjak kao što je to uradio Urošević - naveo je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

I poruka za kraj.

- Imaju veliki individualni kvalitet i zaista moramo da budemo oprezni, fokusirani na sebe i držimo najviši nivo igre jer je se samo tako pobeđuje Partizan, bez obzira na kom mestu tabele se nalazi - zaključio je Lazetić.

Bonus video:

00:26

LUDNICA U SENTI, JOŠ LUĐE U DOMU BROJANA: Pogledajte koliko su SRČANO Sneža i Milan ispratili meč TSC-FCSB (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.