"ŠTA ME BRIGA KO SEDI U VAR SOBI!?" Džajić oštro o žalbama na suđenje (FOTO)
Dragan Džajić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

"Jesam li ja kriv za to?"

"ŠTA ME BRIGA KO SEDI U VAR SOBI!?" Džajić oštro o žalbama na suđenje (FOTO)

Imate organe koji će to da rade! Ne mogu ja svih pet stvari koje sam apostrofirao kao ciljeve, da sam radim, rekao je predsednik FSS

Objavljeno:

Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije govorio je o suđenju, sudijskoj komisiji i da li je arbitraža na terenu dobra.

- Mislim da jeste, ali, treba nastojati da još više poboljšamo. I apsolutno treba sankcionisati sve gde nešto nije regularno - rekao je Džajić.

Dragan Džajić
Dragan Džajićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

I pored uvođenja VAR tehnologije, ima primedbi na suđenje.

- Dešavaju se greške, neka se dešavaju i ovde. Ali, znate kako se reaguje kod nas kad se napravi neka greška... I sad se žale... Pitaju "ko sedi u VAR sobi?" Šta me briga ko sedi u VAR sobi! Da li ja treba da kontrolišem ko sedi u VAR sobi? Ili treba da vodim račun da li je bio penal ili nije! Jesam li ja kriv za to!? Neću da preuzimam tu ulogu. Zato sam rekao: Imate organe koji će to da rade! Ne mogu ja svih pet stvari koje sam apostrofirao kao ciljeve, da sam radim. Niti želim! Moram međutim da kontrolišem da se sve to rasporedi normalno i da svako ima odgovornost - istakao je Džajić između ostalog u intervjuu za Sportski žurnal.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espeso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.