LALATOVIĆ IMA PORUKU ZA FSS: Jedino što MOLIM poštovanu gospodu Džajića, Nedimovića i Filipovića je...
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

superliga srbije

LALATOVIĆ IMA PORUKU ZA FSS: Jedino što MOLIM poštovanu gospodu Džajića, Nedimovića i Filipovića je...

Zvezda je do svojih pogodaka u prvih 45 minuta stigla iz dve VAR situacije, a dogodio se i sporni trenutak kada je Kanga zatvorenom pesnicom udario Denića… - priča trener Mladost GAT

Objavljeno:

Crvena zvezda je u 28. kolu Superlige Srbije sa 4:2 pobedila Mladost GAT iz Novog Sada, a trener gostiju, Nenad Lalatović, bio je vrlo nezadovoljan suđenjem.

Crveno-beli su dva puta vodili, ali je Zvezda preokrenula.

Lalat je ljutnju pokazao odmah u izjavi na terenu posle meča, a sada je u razgovoru za "Sportski žurnal" poslao poruku i Fudbalskom savezu Srbije, tj. njenom novom predsedniku Draganu Džajiću i njegovim saradnicima.

1 / 7 Foto: Starsport©

- Izuzetno poštujem gospodu Dragana Džajića, Branislava Nedimovića i Dejana Filipovića i jedino što ih molim je to da Mladost GAT u finišu sezone ima bolji odnos i suđenje 50:50 - rekao je Lalatović i dodao:

- Ne tražimo pomoć, ne želimo nikakvu frku, niti ćemo da se žalimo, ali velika grehota bila da vlasnik GAT-a, gospodin Dejan Slijepčević, zbog svega napusti srpski fudbal. On iz svog džepa plaća naš klub, redovno uplaćuje i porez u budžet Republike Srbije i bilo bi jako tužno da ode. Ne želim da komentarišem odluke arbitra, postoje ljudi koji su sve mogli da vide i reaguju.

Branislav Nedimović, Dragan Džajić, Nenad Bjeković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nastavio je Lalatović da priča u istom tonu.

- Prvo poluvreme odigrali smo fenomenalno i postigli dva gola posle lepih akcija. S druge strane, Zvezda je do svojih pogodaka u prvih 45 minuta stigla iz dve VAR situacije, a dogodio se i sporni trenutak kada je Kanga zatvorenom pesnicom udario Denića… Idemo dalje, nadam se da ćemo protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana imati ravnopravne uslove na terenu, koji su nam potrebni, jer mi, svi zajedno, igramo za naše porodice i karijere i trudimo se da one ne budu ugrožene.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.