"STRAST JE NORMALNA, NE SMATRAM TO PROBLEMOM!" Lampard o ulasku prvog čoveka Čelsija u svlačionicu (FOTO)
Frenk Lampard na konferenciji za medije pred utakmicu Čelsija i Real Madrida, Foto: EPA/Tolga Akmen

PRED REVANŠ SA REALOM

"STRAST JE NORMALNA, NE SMATRAM TO PROBLEMOM!" Lampard o ulasku prvog čoveka Čelsija u svlačionicu (FOTO)

Ako vlasnik želi da bude pozitivan i želi da razgovara sa igračima, onda je njegova uloga da to uradi, rekao je trener "plavaca"

Objavljeno:

Ulazak Toda Boelija u svlačionicu Čelsija posle poraza od Brajtona (1:2) digla je veliku prašinu u engleskim medijima.

Navodno je vlasnik "plavaca" poručio fudbalerima da je potrošio 600.000.000 evra da bi napravio pobednički tim, a da je igra protiv "galebova" bila sramna.

Pitanje oko te situacije nije mogao da izbegne ni Frenk Lampard, trener Čelsija pred revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida.

- Nemam problema sa tim. Imam svoje stvari koje želim da kažem posle utakmica, a ako vlasnik želi da bude pozitivan i želi da razgovara sa igračima, onda je njegova uloga da to uradi. Kao što je Kepa rekao, to može da bude redovna stvar u današnje vreme. U stvari, to pokazuje strast i sviđa mi se - rekao je Lampard.

Frenk Lampard na konferenciji za medije pred utakmicu Čelsija i Real Madrida
Frenk Lampard na konferenciji za medije pred utakmicu Čelsija i Real Madridafoto: EPA/Tolga Akmen

U medijima su se pojavile fotografije na kojima se vidi da Boeli ljutitim tonom razgovara sa navijačima na tribinama.

- Strast ide u oba smera. Navijači pokazuju strast. Mislim da vlasnik kad je došao u Čelsi nije očekivano ništa drugo osim kompletne strasti zbog želje da klub bude uspešan. Imali smo sreću da smo u poslednjih 20 godina bili vrlo uspešni, što znači da želite više od toga. Pasionirani vlasnici žele da naprave razliku i imaju pravu viziju kluba, u ranoj smo fazi tog procesa. Strast je normalna, ne smatram to problemom. Svi možemo da radimo sa strašću i idemo u istom pravcu kako bismo mogli da budemo tamo gde želimo da stignemo - istakao je Lampard.

Frenk Lampard na konferenciji za medije pred utakmicu Čelsija i Real Madrida
Frenk Lampard na konferenciji za medije pred utakmicu Čelsija i Real Madridafoto: EPA/Tolga Akmen

Strateg "plavaca" osvrnuo se na šanse u revanšu protiv izabranika Karla Anćelotija koji su u prvom susretu slavili 2:0 na stadionu "Santjago Bernabeu."

- Nismo tamo gde želimo da budemo. Pozicija u ligi je realnost, a u ovoj utakmici gubimo sa 0:2. Moramo da se borimo protiv toga, zbog trenutka u kom se nalazimo pobeda bi bila posebna. Mislim da je u fudbalu sve moguće. Nema sumnje da smo konkurentni i da zaslužujemo da budemo ovde. Protivnik je zaista na visokom nivou. Bio sam mnogo puta na Stamford bridžu u utakmici nokaut faze Lige šampiona, znam da će asmosfera biti odlična - zaključio je Lampard.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.