NEVEROVATNO: Totenhem doživeo ŠOKANTAN poraz, Čelsi ne zna gde UDARA!
Hjon Min-Son, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

LUDILO

NEVEROVATNO: Totenhem doživeo ŠOKANTAN poraz, Čelsi ne zna gde UDARA!

Ludnica na terenima širom engleske Premijer lige u mečevima 31. kola

Objavljeno: 18:26h

Fudbaleri Totenhema doživeli su još jedan šokantan poraz na svom stadionu u okviru 31. kola Premijer lige, a ovog puta savladao ih je Bornmut i to rezultatom 3:2.

Sparsi su sjajno otvorili meč i poveli već u 14. minutu nakon pogotka Hjon Min-Sona posle asistencije Ivana Perišića.

Ipak, umesto da nastave sa žestokim atacima, domaći fudbaleri odlučili su da se povuku, a kazna je stigla u 38. minutu kada je Mateuš Vinja iskoristio očajne reakcije Davinsona Sančeza i Pedra Pora i poravnao na 1:1.

Besramni Sančez napravio je još jedan tragikomičan kiks na startu drugog poluvremena, posle kojeg je Dominik Solanke pogodio za 2:1. Ubrzo je Kolumbijac napustio igru, iako je na terenu proveo svega 23 minuta, a zamenio ga je Arnaut Dandžuma.

Ređali su se napadi Totenhema, koji je konačno zaigrao kako treba, ali gola nije bilo. Ipak, u 88. minutu Sparsi zasluženo stižu do izjednačenja, posle fantastičnog udarca rezerviste Dandžume.

Imao je nedugo potom ogromnu priliku nakon kornera drugi rezervista, Rišarlison, ali je sa samo nekoliko metara šutirao pored gola. I onda, šok na drugoj strani, Solanke je osvojio loptu, uposlio je Danga Uataru, koji se namestio, šutirao i savladao Ljorisa za čudesnu pobedu Bornmuta.

Totenhem se ovim porazom maltene oprostio od Lige šampiona, dok su Trešnjice stigle nadomak opstanka.

Fudbaleri Brajtona savladali u Londonu ekipu Čelsija sa 2:1, koji je nastavio da pruža sramne partije.

Čelsi je poveo u 13. minutu golom Konora Galahera, da bi gosti do preokreta došli preko Denija Velbeka u 42. i Hulija Ensisa u 70. minutu.

Fudbaleri Čelsija
Fudbaleri Čelsijafoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brajton je na sedmom mestu Premijer lige sa 49 bodova, dok je Čelsi vezao peti meč bez pobede i zauzima 11. poziciju sa 39 bodova.

Vulverhempton je na svom terenu pobedio Brentford sa 2:0.

Golove za domaći tim postigli su Dijego Kosta u 27. i Hvan Hi Čan u 69. minutu.

Brentford peti put zaredom nije zabeležio pobedu u Premijer ligi i sada zauzima deveto mesto sa 43 boda. Vulverhempton posle druge vezane pobede ima 34 boda i nalazi se na 13. mestu.

Fulam je na gostovanju savladao Everton sa 3:1.

Harison Rid je u 22. minutu doveo londonski tim u vođstvo, da bi izjednačenje timu iz Liverpula doneo Dvajt Meknil u 35. minutu.

Fulam je do pobede došao u drugom poluvremenu, kada su se u strelce upisali Hari Vilson u 51. i Danijel Džejms u 68. minutu.

Za goste je od 85. minuta igrao srpski fudbaler Saša Lukić.

Ovom pobedom Fulam je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza, i zauzima 10. mesto sa 42 boda, a Everton se posle četvrtog vezanog meča bez pobede nalazi na 17. mestu sa 27 bodova.

Kristal Palas je na gostovanju pobedio Sautempton sa 2:0. Oba gola za gostujući tim postigao je Ebereči Eze u 54. i 68. minutu.

Za Kristal Palas je od 86. minuta igrao srpski igrač Luka Milivojević.

Posle treće uzastopne pobede Kristal Palas je na 12. mestu sa 36 bodova, dok je Sautempton nakon šestog vezanog meča bez pobede na poslednjem 20. mestu sa 23 boda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.