JURE TITULU, ALI I NOVE IGRAČE: Trofejni klub želi da dovede reprezentativca Srbije!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

transfer na pomolu

JURE TITULU, ALI I NOVE IGRAČE: Trofejni klub želi da dovede reprezentativca Srbije!

Za usluge Filipa Mladenovića zainteresovana je ekipa Panatinaikosa

Objavljeno: 20:23h

Juri Panatinaikos titulu prvaka Grčke, prvu od sezone 2009/10, ali istovremeno razmišlja i o igračkom kadru za narednu takmičarsku godinu. Imaju atinski zeleni u timu jednog Hrvata, dva Slovenca, trenira ih Srbin, a Ivan Jovanović bi od naredne sezone mogao da sarađuje i sa jednim zemljakom. Naime, Panatinaikos je bacio oko na Filipa Mladenovića, javljaju poljski mediji.

Reprezentativcu Srbije ugovor sa Legijom ističe 30. juna i nema nagoveštaja da će saradnja biti produžena, te bi grčki velikan mogao da angažuje pouzdanog levog beka bez da plati obeštećenje. Poljski novinar Tomaš Vlodarčik tvrdi da su emisari PAO-a prvog apila prisustvovali okršaju poljskog šampionata između Legije i Rakova na kojem je Mladenović upisao asistenciju, ukupno šestu od starta sezone.

Rođeni Čačanih uprkos činjenici da igra beka ove sezone ima učinak kojim se ne bi postideli ni mnogi vezni fudbaleri. Koliko je opasan na protivničkoj polovini, demonstirao je nedavno i u dresu Srbije kada je u Podgorici namestio Dušanu Vlahoviću vodeći gol protiv Crne Gore.

Filip Mladenović
foto: Starsport©

Pre nekoliko godina Panatinaikos je takođe bio zainteresovan za Mladenovića, ali priča nije dobila konkretniji epilog.

Mladenović je fudbaler Legije od 2020. godine, a prethodno je nastupao za Lehiju, Standard iz Liježa, Keln, Bate Borisov, Crvenu zvezdu i čačanski Borac. Za reprezentaciju Srbije debitovao je maja 2012. godine i od tada upisao 22 nastupa, jedan gol i pet asistencija.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.