LEGENDA SE OBRUŠILA NA KRSTAJIĆA: Srbin na ŽESTOKOM udaru!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

RAZUMLJIVO

LEGENDA SE OBRUŠILA NA KRSTAJIĆA: Srbin na ŽESTOKOM udaru!

Bivši selektor Srbije trpi ogromne pritiske u komšiluku

Objavljeno: 16:40h

Srbija je rezultatski fantastično otvorila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sa dve pobede bez primljenog gola.

Sa druge strane, u komšiluku razloga za zadovoljstvo nema.

Naime, Bugari su u dva uvodna meča doživeli dva poraza, a nisu postigli niti jedan gol, pa su već sada miljama daleko od plasmana na EURO 2024.

Zbog toga je legnedarni Dimitar Berbatov digao glas, koji nikoga nije štedeo, pa ni selektora Bugarske Mladena Krstajića.

Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatovfoto: Georgi Paleykov/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Želimo ostavku rukovodstva Fudbalskog saveza Bugarske, a ne jedne osobe. Jasno je da ima ljudi koji imaju kvalitete, ali najodgovorniji očigledno donose pogrešne odluke. Rezultati su loši i mora se priznati sebi da su potrebne promene. Dužni smo da podsetimo da je došlo vreme ostavke - rekao je Berbatov za bugarski Sportal.

Bivši fudbaler Totenhema i Mančester junajteda potom se obrušio na srpskog stručnjaka na klupi Bugara.

- Svako mora da preuzme svoju krivicu - neko više, neko manje. Ako krenemo od igrača, siguran sam da će svi posle utakmice sami sebe proceniti. Sami preuzimaju krivicu. Potom sledi selektor. Svako će izneti mišljenje, koju je taktiku primenio, koga je zvao, a koga ne. Posle dva poraza odgovornost je njegova, kriv je za rezultat. Potom, slede rukovodioci koji su ga postavili. Ponavlja im se situacija da postave trenera za kojeg posle samo nekoliko utakmica kreće priča da nije dorastao tom zadatku. Svima je dosadio takav scenario. Pošto toliko puta naprave pogrešne izbore, jasno je da je njihovo vreme prošlo - zaključio je legendarni napadač.

Bonus video:

00:26

Srpski navijači napravili spektakl u Podgorici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.