ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET: Objavio da ima autizam! (FOTO)
Kristijano Ronaldo i Džejms Meklin, Foto: Peter Fitzpatrick/Action Plus / Shutterstock Editorial / Profimedia

SVI SU UZ NJEGA

ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET: Objavio da ima autizam! (FOTO)

On se na procenu poremećaja spektra autizma odlučio nakon što je otkrio da deli neke osobine sa svojom ćerkom

Objavljeno: 16:04h

Šokantne vesti stižu iz Irske.

Poznati fudbaler Džejms Meklin objavio je da mu je dijagnostifikovan autizam u 33. godini života.

Vezista Vigana je o ovome otvoreno pisao na svom Instagram profilu.

Kako je otkrio, on se na procenu poremećaja spektra autizma odlučio nakon što je sa suprugom prepoznao da deli neke osobine sa njihovom ćerkom Vilou-Ajvi.

- Kao što svi znate, moja ćerka Vilou-Ajvi je autistična. Poslednje četiri godine su joj promenile život na neverovatan način, ali ponekad su bile veoma teške, jer je njen tata posmatrao kako prevazilazi toliko prepreka u životu i uči kako da se nosi sa izazovima sa kojima se svakodnevno suočava - napisao je Meklin, a potom i dodao:

- Vidim toliko malih osobina u njoj, koje vidim i kod sebe, pa sam odlučio da odem na ASD procenu. Bilo je to malo putovanje i sada posle dijagnoze osećam da je vreme da to podelim sa vama, u nedelju u kojoj smo. Neko vreme sam razmišljao o tome da li ovo da podelim sa vama, ali sam to na kraju uradio zbog Vilou-Ajvi, kako bih joj dao do znanja da je razumem i da biti autističan nije i nikada ne treba da te spreči da ostvariš svoje ciljeve i snove. Tatina devojčica - naveo je u svojoj objavi na Instagramu.

Džejms Meklin je ovdašnjoj javnosti najpoznatiji po svojim partijama u dresu VBA u Premijer ligi, ali i igrama u reprezentaciji Republike Irske za koju je sakupio 98 nastupa.

Bonus video:

00:22

Navijači Srbije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.