"SVAKI DAN RADIĆU KAO DA ĆU ZAUVEK OSTATI TRENER ZVEZDE"! Milojević se oglasio posle vesti o smeni na leto (FOTO)
Borjan, Katai, Milojević i Gobeljić, Foto: Starsport©

"Zvezda je moj klub"

"SVAKI DAN RADIĆU KAO DA ĆU ZAUVEK OSTATI TRENER ZVEZDE"! Milojević se oglasio posle vesti o smeni na leto (FOTO)

Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno: 14:44h

Vest dana sa Marakane je da će Barak Bahar, trener Makabija iz Haife postati novi strateg Crvene zvezde od leta umesto Miloša Milojevića.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: Starsport©

Aktuelni šef stručnog štaba crveno-belih jutro je proveo na treningu sa prvotimcima, a oglasio se i poručio da planira do kraja da odradi ugovor.

- Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba - jasan je Milojević u izjavi za Infomer.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Istakao je da mu je rukovodstvo zvanično saopštilo da nema razloga da se informiše iz medija.

- Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran - zaključio je Milojević za Informer.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Prema saznanjima Informera, trener Crvene zvezde zna da uprava već mesecima razmišlja o nekom drugo stratega.

To su mu predočili sportski direktor Mitar Mrkela i Marko Marin, šef skautinga i veruju da je odličan strateg, ali da mu fali iskustvo.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Mrkela i Marin saopštili su Milojeviću da ga jako poštuju i cene, da ga doživljavaju kao trenera pred kojim je velika karijera, ali da mu je u ovom trenutku neophodno iskustvo vođenja velikih utakmica. Poslednjom utakmicom u grupnoj fazi Lige Evrope, koju je Zvezda izgubila od Monaka u Monte Karlu (4:1) nisu bili zadovoljni, odnosno ona im je bila pokazatelj da moraju nešto da promene pre Lige šampiona. Verovatno ne bi tražili novog trenera kada bi ih naredne sezone čekala Liga Evrope - zaključio je izvor Informera.

(Espreso/Informer)

Bonus video:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.