ZVEZDA IMA JAKU KONKURENCIJU U TRCI ZA NOVIM TRENEROM: Izraelca žele još ova 2 velikana!
Barak Bahar, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

tražen

ZVEZDA IMA JAKU KONKURENCIJU U TRCI ZA NOVIM TRENEROM: Izraelca žele još ova 2 velikana!

Gazda Makabija ne bi trebalo da pravi probleme stručnjaku (46) ako želi da ode iz kluba, bez obzira što ima još godinu dana ugovora

Objavljeno: 12:02h

Izraelski sajt one.co.il je preneo vest koja je pobudila pažnju svih navijača Crvene zvezde - da rukovodstvo fudbalskog kluba već nekoliko nedelja pregovara sa Barakom Baharom oko preuzimanja šampiona Srbije.

Trener Makabija iz Haife koji je letos eliminisao upravo crveno-bele u kvalifikacijama za Ligu šampiona uslikan je na jednom ručku u hotelu sa predstavnicima Crvene zvezde - sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, šefom skautinga Markom Marinom i tehničkim direktorom Markom Petrovićem.

Odoh: Barak Bahar
Odoh: Barak Baharfoto: Profimedia

Sajt navodi i kako gazda kluba Jakub Šahar ne bi trebalo da pravi probleme stručnjaku (46) ako želi da ode iz Makabija, bez obzira što ima još godinu dana ugovora.

Ipak, treba uzeti u obzir i da bi za Bahara moglo već da postoji interesovanje drugih ozbiljnih klubova, a "Informer" je pre dva dana preneo da su to Anderleht i Olimpijakos.

Da li ih je Zvezda nadmašila ili tek počinje trka za Baharom, ostaje da vidimo. Iz Ljutice Bogdana zasad nema ni potvrde pregovora oko angažovanja novog trenera.

Bonus video:

00:10

Bakljada u Podgorici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.