DŽAKA GOVORIO O MEČU SA SRBIJOM I NAGLASIO: Moje poreklo i moja krv su Kosovo! (VIDEO)
Granit Džaka, Foto: EPA/Georgi Licovski

ponosan

DŽAKA GOVORIO O MEČU SA SRBIJOM I NAGLASIO: Moje poreklo i moja krv su Kosovo! (VIDEO)

Ekipa filma je otišla u London kako bi posetila kapitena Švajcarske

Objavljeno: 07:57h

Džerdan Šaćiri neće biti deo reprezentacije Švajcarske koja će u subotu 25. marta od 18 časova igrati u Novom Sadu protiv Belorusije, ali je još nepoznanica da li će i Granit Džaka preskočiti ovaj duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024.

Ali vezista Arsenala je bio deo nedavno objavljenog dokumentarnog filma od šest epizoda pod nazivom "The Pressure Game", a koji se tiče odlaska Švajcarske na Svetsko prvenstvo u Kataru i partija koje su pružili tamo.

Ekipa filma je otišla u London kako bi posetila svog kapitena koji je, pored fudbalskih stvari, govorio i o dvojnom državljanstvu i svojoj pripadnosti tzv. Kosovu.

- Ponosan sam što igram za Švajcarsku, ali moje poreklo i moja krv je Kosovo. Ne razumem zašto se o meni pišu samo negativne stvari - između ostalog je rekao Džaka u toj četvrtoj epizodi.

Mediji u Švajcarskoj pišu da dokumentarac ne dotiče ovu temu previše kritički, dok se sam Džaka osvrnuo i na čuveni meč sa Srbijom u 3. kolu grupne faze.

- Postavio sam sebi cilj da ostanem pozitivan na terenu. Onda se desi nešto loše i opet sam "nestao" - ističe Granit Džaka.

Dobar deo emisije posvećen je tom teškom porazu koji je Švajcarska doživela u osmini finala od Portugalije (6:1).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.