SRPSKI FUDBALERI NA METI NAVIJAČA: "Poslaćete nas u Drugu ligu, PSI jedni!" (VIDEO)
Fudbaleri Sevilje reaguju na povike navijača, Foto: Printscreen/r/soccer

brutalno

SRPSKI FUDBALERI NA METI NAVIJAČA: "Poslaćete nas u Drugu ligu, PSI jedni!" (VIDEO)

Igrače je na aerodromu "San Pablo" dočekala nezadovoljna grupa navijača koja ih je vređala

Objavljeno: 08:46h

Srpski fudbaleri Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj, zajedno sa svojim saigračima iz Sevilje, doživeli su u nedelju veče veliku neprijatnost po povratku sa gostovanja Hetafeu.

Njih je na aerodromu "San Pablo" dočekala nezadovoljna grupa navijača koja je vređala igrače i izvikivala "Poslaćete nas u Segundu, psi", nezadovoljni situacijom na tabeli La Lige iliti Primere..

Sevilja ove sezone očajno igra u najjačem rangu španskog fudbala, za razliku od tradicionalno "svog" takmičenja, Lige Evrope, koju je osvajala rekordnih šest puta.

Tamo su stigli do četvtfinalu, a u La Ligi se nalaze na samo dva boda od zone ispadanja!

U ponedeljak su promenili trenera i Horhe Sampaoli je dobio otkaz, s tim što se sada sudi sa Seviljom u pokušaju da naplati 11 miliona evra odštete. Na klupi ga je zamenio Hose Luis Mendilibar.

Kada su u pitanju Dmitrović i Gudelj, njih dvojica su se našli na spisku Dragana Stojkovića Piksija za kvalifikacione utakmice Srbije sa Litvanijom i Crnom Gorom. Vezista u ponedeljak još nije bio doputovao u Staru Pazovu, dok je golman obavestio Piksija da se povlači iz reprezentacije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.