PORUKA GROBARA ZA PARTIZANOVCE KOJI IDU NA DERBI: Da ih oduvamo u navijanju, na ulici i na terenu!
Foto: Filip Plavčić

Apel

PORUKA GROBARA ZA PARTIZANOVCE KOJI IDU NA DERBI: Da ih oduvamo u navijanju, na ulici i na terenu!

Pristalice crno-belih su napisale poruku sa upustvom navijačima koji planiraju da bodre Partizan na 153. večitom derbiju
Objavljeno: 09:37h

Ako imaš šarenu jaknu,majicu ili duksericu,skineš je jer sutra smo samo u bojama Partizana. Kada je upaljena pirotehnika i dok traje utakmica ne snimaš telefonom i kamerom. Pevaš 90 minuta bez obzira na rezultat. Barjaci su deo navijanja i vrtiš ih i ne pomeraš ako ti smetaju.

foto: Saša Pavlić Koky

Stolice na Jugu su NAMERNO postavljene kako bi ih lomili i palili i kako bi u narednim utakmicama usled kazne koju bi dobili Partizan ostao bez podrške naše armije navijača. Takođe,tema posle derbija ne bi bila dobra igra i odlično navijanje već stolice, koje svaku polomljenu plaća naš klub.

Derbi nije jedina utakmica koju Partizan igra ove sezone,već sledeće nedelje igramo u našem Hramu i pobeda Partizana je ako i tamo dolazimo i punimo sve tribine našeg stadiona. Sutra nema podela,nema svađe, sutra samo grmi pesma sa Južne strane…… A TI KOJI ČITAŠ, NE DAJ DA STANE!!! SKUP SVIH GROBARA SUTRA JE U 14.00 NA PLATOU KOD severne TRIBINE NAŠEG STADIONA – piše u poruci.

BONUS VIDEO: Marko Nikolić konferencija za medije pred Večiti derbi

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.