LEGENDA MANČESTERA SE SPRDA SA HRVATOM: "Holand ga ubacio u CENTRIFUGU, uništio!" Sad će Siti lakše da ga kupi?
Erling Holand ispred Joška Gvardiola, Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

za njega 100 miliona?

LEGENDA MANČESTERA SE SPRDA SA HRVATOM: "Holand ga ubacio u CENTRIFUGU, uništio!" Sad će Siti lakše da ga kupi?

Partija iz noćne more za Gvardiola - rekao je nekadašnji saigrač Nemanje Vidića

Objavljeno:

Pep Gvardiola ga je identifikovao kao jednu od glavnih meta Mančester Sitija u letnjem prelaznom roku, ali nakon što ga je odbrana čiji je bio deo od "Građana" ponižena sa sedam golova u mreži u revanšu osmine finala Lige šampiona, navijači engleskog prvaka više nisu sigurni u kvalitete Joške Gvardiola.

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u utorak veče sa 7:0 RB Lajpcig (prvi meč 1:1), a britanski "DailyStar" iskoristio je momenat da se našali sa Joškom Gvardiolom.

Britanski medij tvrdi da mu je Erling Holand sa pet postignutih pogodaka znantno umanjio cenu i tako pomogao Sitiju u pregovorima za angažovanje reprezentativca Hrvatske.

Nekadašnji defanzivac Rio Ferdinand smatra da je Norvežanin "uništio" Hrvata.

- Puno smo pričali o Gvardiolu. Žele ga najveći svetski klubovi, ali večeras ga je Holand provukao kroz centrifugu. Izmučio ga je, uništio. Gvardiol je bio previše nervozan i Holand ga je pobedio u svakom duelu. Partija iz noćne more za Hrvata - rekao je nekadašnji partner Nemanje Vidića u Mančester Junajtedu.

Ipak, bivša zvezda engleskog fudbala Oven Hargrivs ne sumnja da je ovo samo velika lekcija za Gvardiola, da će iz nje dosta naučiti i postati još bolji nego što je bio.

Ostaje da se vidi da li će najveći klubovi u Evropi ovo posmatrati samo kao loše veče Hrvata ili bi njegova cena stvarno mogla da padne kada se ispostavilo da ne može da parira ubojitom napadaču Mančester sitija. Za sada se veruje da bi RB Lajpcig mogao da dobije preko 100 miliona evra za defanzivca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.