"RADIMO I DALJE NA POJAČANJIMA!" Mitar Mrkela razgalio navijače posle večitog derbija
Mitar Mrkela, Foto: Starsport

"približili smo se tituli"

"RADIMO I DALJE NA POJAČANJIMA!" Mitar Mrkela razgalio navijače posle večitog derbija

Naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje, istakao je sportski direktor Crvene zvezde

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je utiske posle pobede nad Partizanom od 1:0 u 169. večitom derbiju u 24. kolu Superlige Srbije.

- Pobeda je najvažnija. Zadovoljni smo trijumfom, osvojena su tri boda i približili smo se tituli. Pobeda nosi psihološki mir i dalji put prema tituli. Sada smo na plus 16 što smo priželjkivali. Prva sledeća utakmica je uvek najbitnija, spremamo se za TSC i uvek moramo da pobeđuejmo, bez obzira na prednost. Želimo da igramo dobro i da navijače iz meča u meč obradujemo - kaže Mrkela.

Detalj sa večitog derbija
Detalj sa večitog derbijafoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Junak je bio Aleks Vigo, ali je cela odbrana funkcionisala sjajno.

- Vigo igra dobro, od kada je došao pruža dobre partije i bio je na nivou u derbiju, ali ne samo on, već kompletna odbrana - istakao je Mrkela.

Aleks Vigo slavi gol
Aleks Vigo slavi golfoto: FK Crvena zvezda

Na kraju, ono što navijače možda i najviše zanima, a to su pojačanja.

- Verujem da nećemo ispustiti prednost do kraja, pokazaćemo fokus i ozbiljnost. Što se pojačanja tiče, za leto smo obezbedili Stamenića i Olanjinku, ali radimo i dalje. Videćemo kako će se odvijati situacija sa odlascima, a naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje - zaključio je Mrkela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.