"IMAO SAM KONTAKT SA ZVEZDOM, ALI JE NISAM ODBIO DESET PUTA!" Nekadašnji reprezentativac o povratku na Marakanu
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

" Reagovali su i doveli..."

"IMAO SAM KONTAKT SA ZVEZDOM, ALI JE NISAM ODBIO DESET PUTA!" Nekadašnji reprezentativac o povratku na Marakanu

Postojala želja da me dovedu. Pričali smo jednom, imali sastanak, ali ja u tom trenutku nisam imao čistu situaciju sa klubom, rekao je iskusni as

Objavljeno:

Crvena zvezda želela je pred prošlogodišnje kvalifikacije da na Marakanu posle devet godina vrati Nikolu Maksimovića (31).

- Ne bih želeo da sada nekog demantujem ili bilo šta. Moguće je da je došlo do lošeg prevoda. Ispalo je kako sam ja prošlog leta deset puta odbio Crvenu zvezdu. To prosto nije tačno. Samo je tačno da smo bili u kontaktu, da je postojala želja da me dovedu. Pričali smo jednom, imali sastanak, ali ja u tom trenutku nisam imao čistu situaciju sa Đenovom. Razumljivo je da nisu mogli da čekaju da ja rešim neke stvari. Reagovali su i doveli Milunovića. Samo tako je bilo. I danas se obostrano poštujemo - poručio je Maksimović za Mozzart Sport.

Nikola Maksimović tokom perioda u Crvenj zvezdi
Nikola Maksimović tokom perioda u Crvenj zvezdifoto: Starsport©

Trenutno slobodan igrač dao je zanimljiv intervju za italijanske medije u kojem je govorio o potencijalnom dolasku u Real Madrid.

- Ispalo je kako sam ja zvao Anćelotija i pitao ga da me dovede u Real. Imamo super odnos, čujemo se redovno, znam mu i porodicu. Niti sam ga zvao da me dovede u Real, niti sam ga molio. To bi bilo neozbiljno. Pričali smo onako uopšteno da bi me doveo da mu je potreban štoper. Tada, pre dva leta, on je imao 33 igrača - dodao je popularni Maksa koji je sa Karlom sarađivao u Napoliju.

Nikola Maksimović
Nikola Maksimovićfoto: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Srbije trenutno u Beogradu održava formu, a u Seriji A odigrao je 146 utakmica i sa Napolijem osvojio Kup Italije.

- Možda će se nešto znati za par dana. Postoji priča oko odlaska u Kinu ili Ameriku. Videćemo - zaključio je iskusni štoper.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.