NAJBOLJI SPORTISTA I MLAĐI SENIOR FUDBALERI! Terzić: Zvezda nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija (FOTO)
Zvezdan Terzić, Foto: FK Crvena zvezda

78. ROĐENDAN SD CRVENA ZVEZDA

NAJBOLJI SPORTISTA I MLAĐI SENIOR FUDBALERI! Terzić: Zvezda nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija (FOTO)

Posebno me raduje jedinstvo koje smo pokazali u prethodnom periodu kada smo se radovali uspesima i tugovali u neuspesima, rekao je predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda

Objavljeno:

Sportsko društvo Crvena zvezda danas slavi 78 godina postojanja, a na svečanosti u prostorijama udruženja dodeljene su mnogobrojne nagrade.

Genralni direktor fudbalske sekcije i predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je na uspesima sportistima u 2022. godini.

- Naša Crvene zvezda, iako danas ima 78 godina, nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija. Moram da naglasim da sam ponosan na sve rezultate koje smo ostvarili u prošloj godini, iako nas veličina Crvene zvezde uvek tera na samokritičnost, sa željom da budemo bolji i uspešniji nego što smo bili juče. Posebno me raduje jedinstvo koje smo pokazali u prethodnom periodu kada smo se radovali uspesima i tugovali u neuspesima. Naravno, mnogo više je bilo uspeha, ali nas veličina Zvezde obavezuje da budemo još uspešniji. Kao predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, želim da vam čestitam na rezultatima i poželim mnogo radosti, zdravlja, sreće, vama i vašim klubovima. Srećan rođendan Zvezdo - rekao je Terzić.

Aleksandar Katai, fudbaler Crvene zvezde izabran je za najboljeg sportistu SD, a posebbnu zastavicu i plaketu dobio je od Stojana Vujka, predsednika Skupštine SD.

Zatresao je mreže svih superligaša, šest puta bio precizan u večitim derbijama, a pamtiće se i njegove majstorije na međunarodnoj sceni.

Aleksandar Katai i Stojan Vujko
Aleksandar Katai i Stojan Vujkofoto: FK Crvena zvezda

Najbolji mlađi senior Sportskog društva je štoper Strahinja Eraković.

Defanzivac je prošao sve mlađe kategorije crveno-belih, a za seniore je debitovao sa 19 godina.

Strahinja Eraković i Mitar Mrkela
Strahinja Eraković i Mitar Mrkelafoto: FK Crvena zvezda

Nagradu mu je uručio potpredsednik Sportskog društva ujedno i generalni direktor FK Crvena zvezda - Mitar Mrkela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.