TRANSFER BOMBA: Lalatović se vraća u Novi Sad?
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

uskoro definitivna odluka

TRANSFER BOMBA: Lalatović se vraća u Novi Sad?

Rukovodstvo Mladosti GAT rešeno je da angažuje aktuelnog trenera niškog Radničkog

Objavljeno: 12:05h

Nazire se „detonacija“ na superligaškim terenima. Nenad Lalatović prvi je kandidat za šefa stručnog štaba Mladosti GAT.

Prema istim izvorima, kontakti su već uspostavljeni i aktuelni trener niškog Radničkog mogao bi da sedne na klupu Novosađana odmah posle međusobnog duela dva tima, zakazanog za ponedeljak.

Rukovodstvo Mladosti GAT, posle rastanka sa Ljubomirom Ristovskim, rešeno je da sačeka odluku Nenada Lalatovića. Zato nije ni imenovalo šefa struke, pa će u ponedeljak ekipu predvoditi jedan od trenera zaposlenih u klubu. Velike su šanse da promocija Nenada Lalatovića usledi nedugo posle meča sa Nišlijama. Čeka se konačno „da“.

1 / 3 Foto: Starsport©

Radničkom ne ide prema očekivanjima u prolećnom delu šampionata. Ekipa sa Čaira u 2023. pobedila je samo lučansku Mladost, uz po dva remija i poraza i nalazi se na 13. superligaškom stepeniku. Daleko od ambicija i projektovanih planova.

Novosađani, na drugoj strani, sa 16 bodova stoje zakucani na poslednjem mestu. Bela zastava nije istaknuta u taboru Mladosti GAT, klub ima novac da angažuje zvučna imena, što se videlo i u zimskom prelaznom roku pošto je stiglo čak 13 fudbalera.

Mladost GAT i niški Radnički igraće u ponedeljak, od 18 časova, na novosadskom „Karađorđu“, a kako sada stvari stoje biće izuzetno zanimljivo pre i posle ove utakmice.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.