POTPUNA LUDNICA U TORINU! Juventusov poker posle preokreta - Srbi zapaženi sa obe strane!
Fudbaleri Juventusa, Foto: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

24. kolo serije a

POTPUNA LUDNICA U TORINU! Juventusov poker posle preokreta - Srbi zapaženi sa obe strane!

Goleada u Torinu pripala "staroj dami"

Objavljeno: 23:01h

Fudbaleri Juventusa savladali su Torino rezultatom 4:2 u 156. po redu "Derbi Dela Mole" koji se igrao u okviru 24. kola Serije A.

Meč su počeli Dušan Vlahović i Filip Kostić, dok su sa druge strane bili Ivan Ilić i Vanja Milinković-Savić, dok je Nemanja Radonjić ostao na klupi.

Nismo dugo čekali na prvi gol. Nepuna dva minuta od početka, domaći su poveli.

Posle kornera je šutirao defanzivac Torina Alesandro Bonđorno, ali je Ščesni odbranio njegov udarac, ali lopta se odbila do Jana Karamoa koji se neposredne blizine upisao u strelce.

Odmah su igrači Juventusa krenuli u napade koje je predvodio Filip Kostić. Mučio je tokom čitavog meča Singa na levoj strani terena, čak umalo uspeo da izbori penal, da bi u 16. minutu asistirao za izjednačujući pogodak svoje ekipe.

Kvardado je uhvatio poluvolej i uz malo sreće i odbitak od Rodrigesa matirao Milinković-Savića.

Do poluvremena su viđena još dva gola.

FK Torino, FK Juventus, Serija A
foto: Nderim Kaceli/LiveMedia / ipa-ag / IPA / Profimedia

Prvo je Antonio Sanabrija vratio prednost svom timu na dva minuta do kraja regularnog dela prvog poluvremena, da bi Danilo posle asistencije Di Marije poravnao na 2:2.

U 71. minutu Juvenntus dolazi do trećeg gola. Federiko Kijeza, koji je kao i Pogba ušao u 69. minutu, odlično je centrirao sa desne strane u kazneni prostor, gde je Bremer odlično reagovao glavom i preciznim udarcem pogodio desnu stranu gola golmana Vanje Milinković-Savića.

Deset minuta kasnije je postavljen konačan rezultat, Kostića je sjajno centrirao iz slobodnog udarca, a Rabio je potvrdio pobedu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.