ISKREN SAVET BIVŠEG PREDSEDNIKA: "Ovo je Partizan"!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

OSVRT NA PRETHODNE MEČEVE

ISKREN SAVET BIVŠEG PREDSEDNIKA: "Ovo je Partizan"!

Ivan Ćurković pružio je i podršku mladom čuvaru mreže Popoviću

Objavljeno: 16:27h

Legendarni golman i bivši predsednik Partizana Ivan Ćurković dao je izjavu u kojoj se osvrnuo na poslednje partije crno-belih.

- Molim vas, nemojte više onako kao protiv Mladosti. Porazi su deo sporta, nije sporno. Ali nemojte onakve poraze, molim vas. Prošlo je, desilo se i to, al nemojmo više - ponavljao je Ćurković.

I nema gorčine u glasu slavnog golmana i funkcionera, samo topli savet u vidu kratkog osvrta na Mladost (0:4), dok je pričao o Šerifu (1:0).

- Gledao sam utakmicu, naravno. Gledam svaku utakmicu kad mogu, a ove u Evropi, razume se, mogu i moram. Tada i kad postoje obaveze, odlažu se zbog Partizana - istakao je Ćurković i nastavio:

Ivan Ćurković
foto: Starsport©

- Dobro smo igrali i isreno sam verovao u pobedu. Videlo se da smo bolji. Znao sam da ne može da se ponovi Mladost, niti će se ponoviti, verujem. Partizan zna da odigra kad treba i tek će biti dobar u Evropi. Ne smemo sada da zapostavimo domaća takmičenja, ali dobro je što ozbiljno shvatamo utakmice u Evropi - jasan je bivši predsednik Partizana.

Za kraj, jedan od najboljih golmana u istoriji crno-belih pružio je podršku mladom čuvaru mreže Popoviću:

- Ma i ja sam primao golove. Svi veliki golmani su imali loše trenutke, ali bitno je kako odreagovati posle tih loših momenata. A videli smo kako je Popović odreagovao, bio je odličan, nije pao posle onih 0:4 i zato je Partizan sada pobedio u važnom meču. Bravo", ocenio je Ivan Ćurković u razgovoru za Sportal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.