SITUACIJA JE ALARMANTNA: Oglasila UEFA o meču Partizana u Moldaviji!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

nezavidan položaj

SITUACIJA JE ALARMANTNA: Oglasila UEFA o meču Partizana u Moldaviji!

Za sada informacije kažu da će meč biti odigran

Objavljeno: 18:57h

Utakmica između Šerifa i Partizana u okviru Lige konferecija je zakazana za četvrtak u 21.00, ali došlo je do velikih komplikacija.

Srpski navijači koji su juče doputovali u Moldaviju deportovani su. Crno-beli su danas saopštili da je iz bezbednosnih razloga odlučeno da se igra "iza zatvorenih vrata".

Ipak, to je bio samo početak problema. Moldavija je danas oko 15 časova zatvorila vazdušni prostor zbog neidentifikovanog drona, a svi su se pitali kako će to uticati na meč Šefira i Partizana. Crno-beli moraju avionom put Kišinjeva što u ovom momentu nije moguće.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Tim povodom za "Mondo" oglasili su se iz UEFA i saopštili da su u svakodnevnom kontaktu sa predstavnicima oba kluba.

- Meč između Šerifa i Partizana koji se igra 16. februara u Kišinjevu igraće se iza zatvorenih vrata zbog odluke tamošnjih vlasti. UEFA je u stalnom kontaktu sa Šerifom i Partizanom, kao i sa državnim organima Srbije i Moldavije. To je sve što možemo da vam kažemo u ovom trenutku - navodi se u saopštenju UEFA za "Mondo".

Da podsetimo, Šerif čitave sezone igra van Tiraspolja i Partizan treba da ugoste u glavnom gradu Kišinjevu. Moldavija se već godinu dana nalazi u nezavidnom položaju zbog rata u Ukrajini, a sada je narušen i njen vazdušni prostor.

Partizan i Šerif se sastaju u četvrtak od 21 čas, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.