MARKOVIĆ BRZO PRONAŠAO REŠENJE: Prelazi u ekipu koja je ove sezone igrala protiv Crvene zvezde!
Lazar Marković, Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

IPAK OSTAJE U TURSKOJ

MARKOVIĆ BRZO PRONAŠAO REŠENJE: Prelazi u ekipu koja je ove sezone igrala protiv Crvene zvezde!

Kako prenose turski mediji, srpski fudbaler će pojačati Trabzon kao pozajmljeni igrač

Objavljeno: 16:44h

Razorni zemljotresi magnituda 7,7 i 7,8 stepeni po Rihterovoj skali ostavili su čitav region jugoistočne Turske u rasulu. Ogroman je broj poginulih, materijalna šteta je enormna, a sportu naravno da niko ni ne razmišlja.

Poginuli su mnogobrojni sportisti - fudbaleri, košarkaši, odbojkaši, teniseri, rvači i njihove koleginice, a ta brojka raste iz dana u dan. Fudbalski klub Gazijantep koji dolazi iz regiona koji je najteže pogođen katastrofom je reagovao i odlučio da istupi iz Superlige i Kupa Turske.

To je automatski značilo da Lazar Marković i Marko Jevtović ostaju bez kluba do kraja sezone, pošto je klub dao voljno svima da potraže novi angažman kroz pozajmice. Ispostaviće se da Markec nije dugo čekao.

Lazar Marković
foto: Starsport©

Kako prenose turski mediji, Marković će pojačati Trabzon kao pozajmljeni igrač. On će se tamo zadržati samo do kraja tekuće sezone i pomoći će klubu da se eventualno domogne mesta u Evropi, pošto se sada nalaze na šestoj poziciji na tabeli.

U prevodu, njegova pozajmica trajaće nešto više od četiri meseca. U Gazijantepu žele da Markovića zadrže i ne bi voleli da ispadne iz forme zbog predugačke pauze do početka naredne takmičarske godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.