TURCIMA JE SAMO OVO TREBALO: Tuča Rusa i Ukrajinaca u hotelu, počela jer su terali trenera da peva himnu! (VIDEO)
Fudbaleri Šinjika naspram igrača Minaja, Foto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

kakav spoj

TURCIMA JE SAMO OVO TREBALO: Tuča Rusa i Ukrajinaca u hotelu, počela jer su terali trenera da peva himnu! (VIDEO)

Nakon toga, nekoliko igrača ukrajinskog kluba je završilo u liftu sa fudbalerima Šinjika

Objavljeno: 14:50h

U turskom hotelu "Rojal Seginus" izbila je opšta tuča između fudbalera ruskog Šinjika iz Jaroslavlja i ukrajinskog Minaja iz Zakarpatja, prenosi "Baza".

Prema poznatim informacijama, sukob je izbio u nedelju uveče između igrača dva kluba, a u njoj su učestvovali i neki zvaničnici tih kolektiva.

The Baza Telegram objavio je da su pojedini članovi Minaja prišli treneru ruskog kluba i tražili od njega da peva himnu Ukrajine. On se, logično, uvredio i pozvao ih je da izađu na ulicu i obračunaju se uz reči: "Rešimo taj problem zauvek".

Ruski državljani su kasnije rekli policiji da su ih Ukrajinci zvali "1 na 1" ispred hotela kako bi se nastavio konflikt, ali da je reagovalo osoblje i da je umirilo situaciju.

Nakon toga, nekoliko igrača ukrajinskog kluba je završilo u liftu sa fudbalerima Šinjika. Članovi Minaja bili su u većem broju i pretukli su pojedine fudbalere Šinjika.

Ali, kada je lift stigao na prizemlje ispred su bili ostali igrači ruskog kluba koji su vidjeli šta se desilo i ponovo je došlo do opšte tuče igrača ova dva kluba.

Hotel je zvao ponovo policiju, a nakon svega što se dogodilo, dva predstavnika organa reda uz dodatno obezbeđenje svakog momenta motri situaciju.

Na kraju je nekoliko igrača ruskog kluba prevezeno u bolnicu u Antaliji jer su zadobili povrede tokom tuče s igračima Minaja. Četvorica su dobila nešto ozbiljnije povrede i nije poznato koliko će zbog toga odsustvovati s terena.

Mnogima nije bilo jasno otkud igrači ruskog i ukrajinskog kluba u istom hotelu, ali kasnije su iz hotela objasnili da se to desilo zbog zemljotresa koji je prošle nedelje zadesio Tursku, te da su igrom slučaja ovi klubovi završili u istom hotelu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.