OGLASIO SE PETRIĆ NAKON KATASTROFE: "Moja naivnost, možda i NEZNANJE je koštalo Partizan!
Gordan Petrić i stručni štab Partizana, Foto: Starsport©

PREUZEO KRIVICU

OGLASIO SE PETRIĆ NAKON KATASTROFE: "Moja naivnost, možda i NEZNANJE je koštalo Partizan!

Ovo je definitivno jedan od najčudnijih rezultata u istoriji srpskog fudbala

Objavljeno: 20:47h

Fudbaleri Partizana su večeras doživeli jedan od najbolnijih poraza u istoriji kluba, a za to je zaslužna ekipa Mladost GAT-a koja je izabranike Gordana Petrića savladala sa čak 4:0 u sred Humske.

Ovo je definitivno jedan od najčudnijih rezultata u istoriji srpskog fudbala, a Gordan Petrić koji je do sada zaista napravio neke zavidne rezultate sa ekipom Partizana nije mogao da sakrije veliko nezadovoljstvo. - Kad su neke utakmice bile za pohvalu, ovu možemo da kritikujemo. Jedini koji može da se kritikuje sam ja. Možda je neka moja naivnost i dobrota koštala Partizan. Primili smo jeftino golove. Sigurno da smo se obrukali. Ljudi su u pravu. Obrukali smo se. Ne znam kada je partizan ovako izgubio utakmicu. Za sve ono za šta smo pričali da smo bili spremni, izgleda da nismo - rekao je potpuno razočarani šef stručnog štaba Partizana.

1 / 3 Foto: Starsport©

Trener Partizana osvrnuo se i na utakmicu koja predstoji protiv Šerifa u Ligi Konferencija. -Igrači su svesni svega ovoga. Mi smo izašli iz tog nekog filma da se ponavljamo, ali u četvrtak moramo da se ponavljamo. U četvrtak moramo da se pokažemo na pravi način - kratak je bio Petrić na pitanje o utakmici sa Šerifom u Ligi Konferencija.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.