"SVE JE SRAVNJENO, NIKO NE MOŽE DA GA IZVUČE, POMOZITE!" - Srceparajući vapaj supruge zarobljenog golmana! (VIDEO)
Kubra Turkaslan, Foto: Printscreen/Twitter/@Ajanshaber1903

košmar

"SVE JE SRAVNJENO, NIKO NE MOŽE DA GA IZVUČE, POMOZITE!" - Srceparajući vapaj supruge zarobljenog golmana! (VIDEO)

Nema dizalica, bagera, ništa - kuka nemoćna Kubra Turkaslan

Objavljeno:

Čitava Turska zabrinuta je za život golmana koji je ostao zarobljen pod ruševinama, nakon što se srušila zgrada u kojoj je živeo, kao posledica strahovitih zemljotresa koji su pogodili ovu zemlju.

Čuvar mreže Malatijaspora Ahmet Ejup Turkaslan i dalje je pod ruševinama i spasilačke ekipe ne mogu da uspostave kontakt s njim, niti da ga pronađu u ruševinama.

Njegov saigrač Bariš Bašdaš se spasao skokom kroz prozor iako je doživeo teške povrede, a njegov menadžer je javio da sada svi traže Ejupa, da se nalaze ispred golmanove zgrade, tj. onog što je ostalo od nje.

Apel za pomoć sada je putem društvenih mreža uputila i njegova supruga Kubra Turkaslan, koja je poslala vapaj za pomoć čitavoj Turskoj.

- Ovo mesto je veoma loše. Molim vas, pomozite Ejupu. Pomozite, ne znamo šta se dešava ispod ruševina 30 sati. Nema dizalica, bagera, ništa. niko ne može da ga izvuče ispod olupine. Molim vas, pomozite, ovde je sve sravnjeno - u suzama je poručila golmanova supruga.

Iako su se u pojedinim medijima kao i na društvenim mrežama pojavile i informacije da je pronađeno telo golmana Malatije, klub je to ubrzo demantovao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.