ŽIV JE! KRISTIJAN ACU IZVUČEN ISPOD RUŠEVINA: Fudbaler je konačno spasen, za direktorom se još traga!
Kristijan Acu, Foto: EPA/Jorge Zapata

molitve uslišene

ŽIV JE! KRISTIJAN ACU IZVUČEN ISPOD RUŠEVINA: Fudbaler je konačno spasen, za direktorom se još traga!

Turski novinar je potvrdio da je Ganac dobro

Objavljeno: 08:58h

Svi su se molili za njega otkako je stigla vest da je Kristijan Acu zarobljen ispod ruševina razorenog turskog grada Hataja nakon stravičnog zemljotresa koji je u noći između nedelje i ponedeljka pogodio veliki deo Turske i sever Sirije.

Kasnije tokom dana su se pojavile informacije da je bivši igrač Njukasla izvučen i prebačen u bolnicu, ali su se ispostavile kao netačne i njegov menadžer ih je negirao, a strani mediji se korigovali.

Srećom, upravo je stigla informacija sa lica mesta, od turskog novinara Jagiza Sabunčuogla koji je preneo da je Acu izvučen živ ispod ruševina!

Turčin je zatim potvrdio da je fudbaler iz Gane dobro. Za sportskim direktorom Tanerom Savutom i ostalima se i dalje traga, preneo je isti izvor.

Acuov klub, Hatajspor, potvrdio je vest:

- Kristijan Acu je izvučen iz ruševina sa povredama. Naš sportski direktor Taner Savut je, nažalost, i dalje ispod. Klub je duboko pogođen. Približavamo se kraju najopasnijih sati - istakao je PR Hatajspora Mustafa Ozat.

APDEJT (8.05):

Ozat je izašao sa novim informacija:

- Upravo sam imao još jedan sastanak. Kristijan Acu je sa povredama prebačen u bolnicu.

Podsetimo, Acu je završio ispod ruševina nakon zemljotresa od 7,7 stepeni na Rihterovoj skali, u kom je poginulo više od 4.000 ljudi. I to nakon što je noć ranije postigao pobedonosni gol u 97. minutu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.