PARTIZAN PRODAO FUDBALERA: Napravljen dobar posao za obe strane!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

ODLAZAK

PARTIZAN PRODAO FUDBALERA: Napravljen dobar posao za obe strane!

Aleksandar Lutovac je u tekućoj sezoni upisao 17 mečeva za prvi tim

Objavljeno: 15:32h

Krilni napadač Partizana - Aleksandar Lutovac nastavlja karijeru u Austriji.

Crno-beli su postigli dogovor sa tamošnjim bundesligašem Ridom, koji će biti nova destinacija fudbalera, a klub iz Humske će dobiti i određeno obeštećenje, iako igraču za nekoliko meseci ističe ugovor saznaje Telegraf.

Partizan je svakako planirao promene na krilnoj poziciji targetirajući Doleva Hazizu iz Makabija iz Haife kao kapitalno pojačanje za klub, samim tim su crno-beli počeli da rešavaju statuse igrača iz postojećeg kadra, između ostalih i Lutovca.

Aleksandar Lutovac
foto: Starsport©

Pre njega, ekipu je napustio mladi Nikola Terzić, koji se krajem decembra obreo u Turskoj, a sada je i nekadašnji fudbaler Rada dobio priliku da se okuša u inostranstvu i to u Ridu, koji je želeo da ga angažuje.

Lutovac je u Partizan stigao u julu 2019. godine kao jedan od traženijih igrača Superlige Srbije, ali je tokom tri minule sezone mahom bio fudbaler koji je doprinosio sa klupe za rezerve, bilo kao krilni napadač, nekada čak i kao desni bek.

U tekućoj sezoni je upisao 17 mečeva za prvi tim, postigao jedan gol i dva puta asistirao, ali je verovatno i sam svestan da poziciju deli sa Fusenijem Dijabateom i da bi iz tog razloga teško imao prostora u budućnosti. Iz tog razloga je rastanak sa Partizanom apsolutno dobar posao i za igrača i za klub.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.