"IZGUBIO SAM ZA KRATKO VREME VENTRONEA, SINIŠU I ĐANLUKU"... Emotivni Konte - "Nije jednostavno" (FOTO)
Siniša Mihajlović i Antonio Konte, Foto: EPA/DI MARCO

SUZE SAME IDU...

"IZGUBIO SAM ZA KRATKO VREME VENTRONEA, SINIŠU I ĐANLUKU"... Emotivni Konte - "Nije jednostavno" (FOTO)

Ova sezona je teška za mene iz ličnog aspekta i ova sezona me tera da razmišljam o svojoj budućnosti, rekao je trener Totenhema

Objavljeno:

Totenhem je poražen od Mančester sitija posle preokreta sa 4:2, a trener domaćeg tima Antonio Konte govorio je budućnosti posle smrti tri prijatelja.

U pitanju su Đan Pjero Ventrone, kondicioni trener "pevaca" koji je umro u oktobru, Siniša Mihajlović u decembru i nedavno Đanluka Vijali.

- Izgubiti za tako kratko vreme tri osobe koje sam veoma dobro poznavao, prvo Ventrone, onda Siniša, a sada Đanluka. Nije jednostavno. Kada se takva situacija dogodi, to vas dovodi do različitih razmišljanja pošto mnogo puta dajemo veliku važnost našem poslu i zaboravimo na porodicu, zaboravimo da nam je potrebno više vremena za sebe - naveo je Konte, preneo je Skaj.

Nastavio je emotivnu priču italijanski stručnjak...

- Ova sezona je teška za mene iz ličnog aspekta i ova sezona me tera da razmišljam o svojoj budućnosti. Kada radimo, a posao je stalno na umu, možda ponekad zaboravimo da ostanemo sa porodicom, zaboravimo da provedemo vreme sa prijateljima. Ali to je naša strast, a zbog strasti izgubimo mnoge stvari. Kada se takva situacija dogodi, počnete da mislite da je dobro posvetiti vreme porodici, prijateljima i sebi. Posao nije sve u životu.

Govorio je o svom radu...

- Možete mi reći da ne mogu da budem dobar trener, ali posvećenost i ono što dajem klubu u kome radim, time nikada nisam bio nezadovoljan. Uglavnom kad napustim klub, tamo žale što odlazim, pošto znaju moj način rada i posvećenost koju ulažem, ono što dajem klubu. Tako mislim i zaista sam srećan zbog toga kakav sam.

Antonio Konte
Antonio Kontefoto: Profimedia

A potom i zaključak priče...

- Umorite se samo ako radite. Ja mnogo radim i normalno je da sam umoran. Mnogi ne izgledaju umorno, to je zato što ne rade. Mnogo radim za ovaj klub, verujte mi. Dajem sve od sebe, ne samo za Totenhem, već i za Inter, za Juventus, za svaki klub u kome sam bio. Normalno je da sam na kraju dana umoran, mnogo radim za klub i zbog toga oni žele da ostanem duži period - zaključio je trener Totenhema.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.