"ON ME VIDI KAO PAR GRUDI I ZADNJICU" Imala je 26, a on 72 godine! Predsednik FFF u centru teškog skandala (VIDEO)
Sonija Suid, Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

auu

"ON ME VIDI KAO PAR GRUDI I ZADNJICU" Imala je 26, a on 72 godine! Predsednik FFF u centru teškog skandala (VIDEO)

"Jeste li slobodni večeras? Insistiram!" - nije odustajao Le Gret

Objavljeno:

Noel Le Gret (81), predsednik Fudbalske federacije Francuske našao se u centru skandala jer je javno izveđao legendu Zinedina Zidana, a sada je njegovo ime ponovo na naslovnim stranama zbog još jednog skandala.

Sonija Suid, fudbalski agent, u intervjuima datim L'Ekipu i BFMTV-u optužila je Le Greta za seksualno uznemiravanje uperiodu između 2013. i 2017. godine.

Suid je otkrila epizodu iz 2014. godine kada ju je predsednik FFF-a pozvao u svoj dom na navodni poslovni sastanak. Prema njenim rečima, on je imao sasvim druge planove.

- U septembru 2014. godine nazvao me je. Rekao mi je da sam izvanredna, da sam uspela da postignem neverovatne stvari i da želi da me upozna sa Brižit Enrike, najvažnijom ženom u Federaciji. Predložio je da se nađemo u njegovom stanu u Parizu.

Noel Le Gret
foto: EPA/Etienne Laurent

- Rekao je da se tamo često sastaje, lakše je, imamo privatnost, pa sam prihvatila. Imala sam 26 godina, bila sam početnik, a on je bio predsednik FFF-a, morala sam da ga poštujem.

- Kad sam stigla, videla sam dve čaše šampanjca na stolu. Čekala sam Brižit Enrike, ali ona nije došla. Rekao je: 'Znaš, ona nam ne treba. Ako smo dovoljno blizu, mogu da ispunim tvoje želje'. Nisam dirala čašu, plašila sam se da je možda nešto stavio, čula sam mnogo priča.

Noel Le Gret
foto: EPA/Etienne Laurent

- Za mene je bio veliki šamar kada sam videla da me predsednik Saveza vidi kao objekat. Bila sam veoma razočarana. On bi trebalo da bude primer. Nikada me nije video kao osobu, samo kao objekat. Da budem iskrena, gledao me je kao par si*a i du*e, izvinite na izrazu - rekla je Sonija Suid.

Nakon što je odbila njegov predlog rčenicom da mora da ode sa verenikom, Suid je napustila stan Noela Le Greta, koji ipak nije odustajao. Nastavio je da je poziva na večeru. U to vreme, Sonija Suid je imala 26, a L Gre 72 godine!

- Ne voli poruke. Više voli da priča telefonom. Dobila sam mnogo govornih poruka od njega. 'Jeste li slobodni večeras? Insistiram!', 'Sonija, ja sam završio treću flašu. Čekam četvrtu'. Veoma sam ljut jer je to nepoštovanje.' Hteo je da dođem kod njega nakon što je popio tri flaše pića. Za ženu koja pokušava nešto da izgradi, to je bolno - istakla je ona.

- Očigledno sam razumela njegovu ličnost. Veoma je zavodljiv. On je osoba koja je veoma sigurna u sebe i koja misli da je sve dozvoljeno. Kada ga čujemo da govori, zaista imamo utisak da je on kralj i da je Francuska fudbalska federacija njegovo kraljevstvo. Ali gde smo mi? Mi smo u Francuskoj? Postoje stvari koje ne razumem. On se ne plaši ničega i nikoga. Misli da je nedodirljiv, a verovatno i jeste tako - završila je Suid.

Noel Le Gret
foto: EPA/Eddy Lemaistre

Ovo nije prva ovakva optužba za Le Greta, jer su se u septembru prošle godine njegovi zaposleni takođe žalili na njegovo ponašanje. Prema njihovim rečima, fudbalski funkcioner im je slao nepristojne poruke, a on je sam negirao ove optužbe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.