UVREĐENA PONUDOM OD 10.000 DOLARA IZNELA DETALJE SE*SA! Trajalo je dva puta po 30 sekundi - pustiću i snimak!
Ava Luis, Foto: Instagramgram/avalouiise

zavodi sve što se kreće

UVREĐENA PONUDOM OD 10.000 DOLARA IZNELA DETALJE SE*SA! Trajalo je dva puta po 30 sekundi - pustiću i snimak!

Ako je neko pravi skandal majstor, onda je to bez sumnje igrač američkog fudbala Antonio Braun.

Objavljeno: 22:04h

Ovaj 33-godišnjak je tokom karijere izazvao brojne skandale.

Često je u centru pažnje američkih medija i svim silama se trudi da ostane na naslovnim stranicama žute štampe. Ovog puta odlučio je da zavede devojku svog bivšeg saigrača Deseana Džeksona, Sidni Kristin.

Postavljao je slike iz kreveta sa njom i postavljao vulgarne poruke.

- Prestani da se igraš sa mnom. Sidni Kristin je sedela na crnom k ****.

Nije se tu zaustavio. Tražio je od devojke da vrati 5.000 dolara koje joj je dao tokom sastanka, što ona očigledno nije učinila, pa je Braun postavio fotografije.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala velike NFL zvezde koji je prošle godine izbačen iz Tampa Bej Bakanirsa zbog bacanja dresa tokom utakmice.

Amerikanka Ava Luiz odlučila je da žestoko napadne igrača američkog fudbala Antonija Brauna. Ona je javno objavila ponudu koju joj je advokat ovog fudbalera poslao da prećuti to što je imala seks sa zvezdom NFL-a u karantinu.

Uvređena ponudom od 10.000 dolara, Ava je odlučila da se nagodi sa Braunom, a sada je otišla korak dalje. Ona je na lokalnom radiju rekla da Braun nije ljubavnik i objavila detalje iz spavaće sobe.

"Oralno sam ga zadovoljila, a to je trajalo samo 30 sekundi i hteo je da spava. Sve je snimao", rekla je Ava i nastavila:

"Pre spavanja je hteo da pogleda snimak. To ga je upalilo, hteo je još jednu rundu i ponovo je trajalo 30 sekundi“, kaže ovaj model.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.