SKANDALČINA - FIFA čelnici u se*s aferama sa ženskim sudijama! JEDNA PODELILA SVOJE ISKUSTVO!
ilustracija: FOTO, Foto: EPA/Steffen Schmidt

nova afera

SKANDALČINA - FIFA čelnici u se*s aferama sa ženskim sudijama! JEDNA PODELILA SVOJE ISKUSTVO!

Kako saznaje ugledni novinar blizak FIFA, Roman Molina, u toj organizaciji se dešava mnogo toga što je protiv zakona i odlučio je da to iznese u javnost.

Objavljeno: 07:04h

Njegove informacije idu u prilog priči da su čelnici najveće fudbalske organizacije na svetu u sektoru KONKAKAF zahtevali se*sualne usluge od ženskih sudija da bi im davali da sude velike mečeve.

O ovome se priča u krugovima oko FIFA već poslednjih godinu dana, ali jedino što je učinjeno jeste da je mirno smenjen glavni čovek za delegiranje sudija u ovoj zoni Ronald Gutijerez, ali pod izgovorom da je tom mestu potreban neko mlađi.

ilustracija: Foto
ilustracija: Fotofoto: EPA/Manuel Lopez

- To je bila javna tajna i nemojte da mi kažete da je samo on od FIFA zvaničnika dobijao devojke - rekao je Molini izvor iz Fudbalskog saveza Haitija.

- Šalili su se po pitanju toga i bili ponosni na to. Drugim FIFA sudijama su pričali da su devojke ostajale u vezama sa njima kako bi im kasnije bilo lakše - navode izvori Romana Moline iz redova sudija.

Jedna od žena koje su sudile turnir u Gvatemali, ispričala je svoju priču o ovome.

- Sudila sam na tom turniru. Znam kako tamo sistem funkcioniše i meni se to desilo. Jedna koleginica me je pozvala da gledamo film “Avatar” zajedno, a kada sam otišla tamo i otvorila vrata Ronald Gutierez je bio go na krevetu sa sudijom iz Paname. A onda su me njih dve pozvale da se pridružim u krevetu. Zalupila sam vrata i otišla - ispričala je ona.

Espreso/Objektiv.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.