NAVIJAČI NESTRPLJIVO ČEKAJU ODGOVOR: Zvezda ozbiljno zagrizla da dovede SJAJNOG igrača i reši veliki problem!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ogroman transfer na vidiku

NAVIJAČI NESTRPLJIVO ČEKAJU ODGOVOR: Zvezda ozbiljno zagrizla da dovede SJAJNOG igrača i reši veliki problem!

Odlična polusezona otvorila je Džošui Benetu brojna vrata

Objavljeno: 14:52h

Crvena zvezda je dogovorila transfer Pitera Olajinke, pred vratima Marakane je i vezista Kopenhagena Marko Stamenić, čeka se rešenje kada je reč o centarforu Meca Ibrahimu Nijana. Trilingu novajlija, čija promocija se očekuje u skorijoj budućnosti, Crvena zvezda bi želela da pridoda još jedno pojačanje i kompletira januarski poker.

Prema saznanjima Mocart Sporta Crvena zvezda je zagrizla da reši hroničan problem na desnom boku dovođenjem nekadašnjeg mladog reprezentativca Holandije Džošue Breneta. Kada je realizacija ovog transfera u pitanju na Marakani su raspoloženi kao vreme u ovim januarskim danima. Vrlo promenljivo. Vladao je optimizam prethodnih dana, potom je bilo neveselih tonova i priče da je Brenet suviše velika riba, pa opet pozitivnih pomaka. Kako bilo, odgovorni iz Ljutice Bogdana su već sedmicama na vezi sa agentom momka poreklom iz Kurasaoa rođenog 1994. godine u Kenkradeu. I čekaju konačno – DA.

Gledajući trenutni rejting Džošua Brenet je malo iznad nivoa Crvene zvezde. Reč je o jednom od najboljih bekova Eredivizije, koji je tokom jesenje polusezone na 18 mečeva postigao četiri gola i upisao dve asistencije. Blistao je i u Beogradu, gde je u kvalifikacijama za Ligu Konferencija zatresao mrežu Čukaričkog. U revanšu u Enšedeu je upisao i asistenciju.

Džošua Brenet
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Odlična polusezona otvorila je Benetu brojna vrata. Sigurno ga neće uzeti Ajaks, ali na Marakani smatraju da će imati ozbiljnu konkurenciju, pošto su čuli da je za Breneta vrlo zainteresovan i Fajenord. I taj podatak im stvara nelagodu.

Potencijalno Zvezdino pojačanje je polaznik omladinske škole PSV-a. Uspeo je da odigra i 150 utakmica za prvi tim Filipsovaca, pre nego što se u transferu teškom 3.500.000 evra preselio u Hofenhajm. Tamo je igrao promenljivo, pa je morao da oživljava karijeru na pozajnici u Viteseu, da bi kao slobodan igrač prošlog leta potpisao za Tvente. Ispotavilo se da mu je to bio odličan potez...

Crvena zvezda je zagrizla veliku jabuku. Pitanje je hoće li imati snage da je proguta?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.