TONČEV UPAO NA SEDNICU FUDBALSKOG SAVEZA, NASTAO HAOS: "Uzeli ste milione za plasman u Katar"!
Novica Tončev, Foto: Starsport©

totalni haos

TONČEV UPAO NA SEDNICU FUDBALSKOG SAVEZA, NASTAO HAOS: "Uzeli ste milione za plasman u Katar"!

Na udaru su se našli selektor Dragan Stojković Piksi, Nenad Bjeković, Jovan Šurbatović i Stevan Dika Stojanović

Objavljeno: 15:56h

Fudbalski savez Srbije je zakazao sednicu Izvršnog odbora na kojoj je trebalo da se raspravlja o rezultatu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na sednicu je, kako je i najavio, došao Novica Tončev, koji je iako je član IO, istakao da nije dobio poziv, ali da će se pojaviti u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Kako prenosi 'Telegraf', Tončev je napravio pravi haos na sednici. On je prethodno tražio da jedna tačka dnevnog reda bude izveštaj o potrošenom novcu u Kataru, kao i ko je sve bio hotelu "Orlova" o trošku Saveza.

Tončev je izneo i neke šokantne optužbe na račun selektora, VD predsednika Nenada Bjekovića, generalnog direktora Jovana Šurbatovića, kao i direktora reprezentacije Stevana Stojanovića Diku.

Novica Tončev
foto: Starsport©

Naime, Tončev je na sednici rekao da je selektor Dragan Stojković Piksi na ime plasmana u Katar dobio premiju u iznosu od 1,5 miliona evra, a da su Bjeković, Šutbarović i Stojanović dobili po 350.000 evra.

Sa druge strane, oni koji su i ostvarili premije, a to su fudbaleri, koji su i izborili učešće, prema rečima Tončeva, dobili su po 100.000 evra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.