DŽAKA I ŠAĆIRI DOLAZE U SRBIJU: Provokatori stižu nakon svega što su uradili, ZVANIČNO JE POTVRĐENO!
Granit Džaka, Džerdan Šaćiri i Remo Frojler, Foto: EPA/Laurent Gillieron

i to se de[ava

DŽAKA I ŠAĆIRI DOLAZE U SRBIJU: Provokatori stižu nakon svega što su uradili, ZVANIČNO JE POTVRĐENO!

Rival je sam izabrao našu zemlju za domaćina

Objavljeno: 11:11h

Švajcarski reprezentativci Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, igrači omraženi u Srbiji zbog skandaloznih poteza u duelima sa "Orlovima" na Mundijalima, u martu 2023. godine i zvanično bi trebalo da dođu u našu zemlju.

Naime, UEFA je zvanično odlučila da će reprezentacija Belorusije dočekati Švajcarsku 25. marta u Novom Sadu na stadionu Vojvodine, u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, što znači da bi i pomenuti igrači trebalo da igraju na "Karađorđu".

Fudbalska reprezentacija Švajcarske, Fudbalska reprezentacija Belorusije
foto: Printscreen/UEFA.com

Podsetimo, Belorusija se nalazi pod sankcijama UEFA zbog toga što podržava Rusiju i sve svoje utakmice igra van domovine. Tačnije, po jednu u različitim državama, a izbor za Švajcarce pao je na Srbiju.

Džaka i Šaćiri su još 2018. na Mundijalu u Rusiji razbesneli Srbiju kada su albanskim dvoglavim orlom provocirali i slavili golove protiv Srbije.

I na Mundijalu u Kataru Švajcarci su dobili "Orlove" (3:2), a Šaćiri je bio strelac prvog gola. Tada je ućutkivao srpske navijače, dok je Džaka sredinom drugog poluvremena pokazao prostakluk kada se hvatao za međunožje tokom svađe sa klupom Srbije, a u finišu se sukobio sa Nikolom Milenkovićem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.