"IGRAČI SU PIKSIJU OKRENULI LEĐA, PSUJE, PA PREBACUJE KRIVICU NA NJIH" Čuveni Hrvat osuo paljbu po selektoru Srbije
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

"NISU ZASLUŽILI"

"IGRAČI SU PIKSIJU OKRENULI LEĐA, PSUJE, PA PREBACUJE KRIVICU NA NJIH" Čuveni Hrvat osuo paljbu po selektoru Srbije

Oni ni u glavi, ni tehnički, ni taktički nisu bili spremni za ovo takmičenje, rekao je nekadašnji saigrač Dragana Stojkovića

Objavljeno:

Čuveni fudbaler splitskog Hajduka Zlatko Vujović izneo je utiske posle nastupa reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Svako od nas ima očekivanja i to je logično i ljudski. Od njihovog očekivanja jedino je to ostalo. Oni ni u glavi, ni tehnički, ni taktički nisu bili spremni za ovo takmičenje. Natpisi kako su 'skakali' jedan drugom po ženama, da li je to trebalo da procuri u javnost? Osim toga, imaju jako slabu odbranu. Nisu zaslužili. Kada želite drugome da mu krava crkne, odnosno da izgubi utakmicu, to se vraća na neki način. Oni su puno počeli da se bave time. Pustimo politiku političarima, pustimo rat generalima... Stvaraju jako lošu energiju koja ih lično razara - ističe Vujović.

Fudbaleri Srbije na Mundijalu
Fudbaleri Srbije na Mundijalufoto: EPA/Neil Hall

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi i Zlatko bili su saigrači u reprezentaciji Jugoslavije, ali nije pozitivno govorio o nastupu Nišlije u Dohi.

- Mislim da je hrvatska reprezentacija ušla u turnir čistih glava za razliku od Srbije. Imamo izražen taj patriotski naboj. Igramo kad je najteže, što reprezentaciju Hrvatske razlikuje od reprezentacije Srbije. Mi imamo jednog trenera koji je jako ponizan, respektuje svakog. S druge strane, Piksi mi je bio drag kao igrač i znamo se, međutim, nije mi se svidelo njegovo ponašanje na klupi kad psuje – znamo već šta, a onda kompletnu krivicu prebacuje na igrače. To je najgora stvar koju jedan trener sebi može da dopusti. Mislim da su mu na neki način igrači i okrenuli leđa. Te sporedne stvari ih koče - zaključio je Vujović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.