KAKO IZGLEDA ŽIVOT POSLE SVETSKOG PRVENSTVA? U Kataru je sada sve drugačije! (VIDEO)
Foto: EPA/Noushad Thekkayil

TOTALNA RAZLIKA

KAKO IZGLEDA ŽIVOT POSLE SVETSKOG PRVENSTVA? U Kataru je sada sve drugačije! (VIDEO)

Prosečna popunjenost stadiona tokom turnira bila je 96,3 odsto

Objavljeno: 19:07h

Više od milion posetilaca došlo je u Katar tokom Svetskog fudbalskog prvenstva, a 3,4 miliona navijača gledalo je utakmice na stadionima, saopštila je danas Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) koja je takođe navela da je prosečna popunjenost stadiona bila 96,3 odsto.

Pre sedam dana Argentina je u finalu savladala Francusku i osvojila titulu najbolje fudbalske reprezentacije na planeti. I dok se u Argentini slavilo, potpuno drugačije slike stižu iz zemlje gde se igralo prvenstvo.

Prazni metroi, kafici i restorani je ono što ljudi koji žive u Dohi nisu imali priliku da vide u prethodnih mesec dana. Kako to zaista izgleda videćete u videu koji sledi.

@britz_innit Life in Qatar after the World Cup... الحياة في قطر بعد نهاية كأس العالم @qatarliving #qatar2022 #WorldCup2022 #qatar #doha #fifaworldcup #roadto2022 #قطر #دوحه #كأس ♬ Nothing 2 Do (Nothing To Do) - Lil Ground Beef & Garfield Ryan

Podsetimo, Katar je u gradnju modernih objekata uložio 6,5 milijardi dolara, a mnogi stadioni promeniće svoju namenu. Samo jedan stadion se neće promeniti i to je Kalifa internešenel, koji je pretrpeo najmanje promena i pre samog Mundijala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.