MRKELA OTKRIO STAV KLUBA O DRAGOVIĆU: Zvezda najviše ponuda ima za druga 2 igrača, ali biće i još dolazaka!
Mitar Mrkela, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

jasni planovi

MRKELA OTKRIO STAV KLUBA O DRAGOVIĆU: Zvezda najviše ponuda ima za druga 2 igrača, ali biće i još dolazaka!

Dragović bio kod Zvezdana Terzića na razgovoru i jasno mu je rečeno sve - kaže sportski direktor Zvezde

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, promovisao je u petak novo pojačanje srpskog šampiona defanzivca Uroša Spajića.

Reprezentativac Srbije se vratio na stadion "Rajko Mitić" i postao novi važan šraf u timu Miloša Milojevića, ali otkrio je kad će tek moći da mu se stavi na raspolaganje.

Uroš Spajić, Svetozar Mijailović, Mitar Mrkela
foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

Prisetio se Mrkela kako je Spajića sa 13 godina doveo na Marakanu, a govorio je i o potencijalnim odlascima i dolascima na Marakani.

- Uroš je Zvezdino dete, dobro poznaje klub i filozofiju. Uvek su takvi igrači dobrodošli i uvek su donosili mnogo toga. Od kada sam ga ja sa 13 doveo u Zvezdu napredovao je mnogo. Igrao je za prvi tim Zvezde i jake evropske klubove. Dolazi kao iskusan igrač i biće veliko pojačanje na putu na kom Zvezda želi da bude u budućnosti, da budemo konkurentni sa najvećim klubovima u Evropi - rekao je Mrkela, te se dotakao potencijalnog odlaska Aleksandra Dragovića:

FK Crvena zvezda, Fudbal, Aleksandar Dragović
foto: Starsport©

- Što se Dragovića tiče, stav kluba je jasan. U ovom prelaznom roku ne može da ide nigde. Pročitao sam izjave njegovog menadžera, ali je Dragović bio kod Zvezdana Terzića na razgovoru i jasno mu je rečeno sve. Prihvatio je da ostane do leta u klubu. Što se tiče Erakovića, postoji mogućnost da ode. Zavisi od ponude koju ćemo dobiti za njega.

Otkrio je Mrkela i da su sem za Strahinju Erakovića tu ponude i za Stefana Mitrovića.

- Biće nekih dolazaka sigurno, ali ne verujem da će biti do Nove godine. Verovatno kad počne prelazni rok. Ponuda za igrače imamo, pre svega za Mitrovića i Erakovića. Zavisi od visine ponude da li će otići ili ostati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.