ZVEZDAN TERZIĆ: Moja obaveza je da vratim OFK u Superligu! Kostadin i Andrej su prohodali tamo, TREBA da se uključe
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, Foto: Starsport©

ima strašan plan

ZVEZDAN TERZIĆ: Moja obaveza je da vratim OFK u Superligu! Kostadin i Andrej su prohodali tamo, TREBA da se uključe

Terzić ističe da ima petogodišnji plan povratka kluba sa Karaburme u domaću elitu

Objavljeno:

U sredu veče je odjeknula vest da su Kostadin Terzić i Andrej Mrkela, sinovi direktorâ Crvene zvezde, Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele, postali novi potpredsednici OFK Beograda.

Uz njih, poziciju potpredsednika dobio je i nekadašnji igrač plavo-belih i Partizana, Stefan Babović, a dan kasnije u izjavi za "Informer" Zvezdan Terzić je otkrio plan za "Romantičare".

- OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu. Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba - rekao je Terzić i dodao:

Kostadin Terzić, Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

- Najveće pojačanje će biti Stefan Babović koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor OFK Beograda. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmerno vole. Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka.

OFK Beograd trenutno tavori u Trećoj ligi i nikako da se vrati makar u drugi rang srpskog fudbala, a Terzić ističe da ima petogodišnji plan povratka kluba sa Karaburme u Superligu.

Andrej Mrkela
Andrej Mrkelafoto: Printscreen Instagram/andrejmrkela

- Još ozbiljnih ljudi iz sveta biznisa biće naknadno kooptirano u Upravni odbor. Biće napravljen ozbiljan petogodišnji plan. Cilj je da OFK Beograd opet bude u vrhu srpskog fudbala i da se na Karaburmi igraju evropske utakmice.

Plavo-beli su za sada osam bodova daleko od lidera Zvezdare na tabeli Srpske lige Beograd, uz napomenu da samo prvoplasirani tim ide u viši rang. Pored Zvezdare, najveći rivali za promociju u PLS biće im Zemun, Torlak, Teleoptik i BASK.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.