PREDSEDNIK UEFA IZJAVIO SAUČEŠĆE: Pamtićemo Sinišino ZLATNO SRCE i MAGIČNU LEVICU neustrašivog takmičara!
Aleksander Čeferin, Foto: EPA/Christian Bruna

nenadoknadiv gubitak

PREDSEDNIK UEFA IZJAVIO SAUČEŠĆE: Pamtićemo Sinišino ZLATNO SRCE i MAGIČNU LEVICU neustrašivog takmičara!

Fudbal je danas izgubio jednog od svojih najvećih igrača i rođenih pobednika - istakao je Čeferin

Objavljeno:

Fudbalski svet tuguje zbog smrti Siniše Mihajlovića, koji nažalost nije uspeo da pobedi u najtežoj životnoj bici. On je juče tokom poslepodneva preminuo u bolnici u Rimu od posledica leukemije, a biće sahranjen u ponedeljak na groblju u glavnom gradu Italije.

Prerano nas je napustio veliki Miha, ostavljajući iza sebe sve u neverici. Mnogi su se tokom jučerašnjeg dana oprostili od velikog trenera i igrača, a danas je na adresu Fudbalskog saveza Srbije stiglo pismo od predsednika UEFA, Aleksandera Čeferina.

Aleksander Čeferin
foto: EPA/Paul Murphy

On je istakao veliko žaljenje zbog smrti Mihajlovića, izrazivši saučešće porodici i bližnjima.

- Poštovani predsedniče, dragi Nenade, sa neopisivom tugom primili smo vest o preranoj smrti našeg Siniše Mihajlovića. Fudbal je danas izgubio jednog od svojih najvećih igrača i rođenih pobednika. Nebrojeni trofeji koje je osvojio u dresovima Vojvodine, Crvene zvezde, Lacija i Intera svrstali su ga uz rame sa najvećima, ali ga je ta magična “levica” - strah i trepet svih golmana iz devedesetih - učinila istinskom legendom - napisao je Čeferin.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/ELISABETTA BARACCHI

Fudbalski svet će pamtiti Mihu kao velikog borca, koji je uvek bio iskren.

- Fudbalski svet će ga pamtiti kao žestokog i neustrašivog takmičara, a svi mi koji smo imali privilegiju da ga upoznamo pamtićemo ga po zlatnom srcu i iskrenosti. U ime UEFA i svoje lično, želim da uputim najiskrenije saučešće porodici Mihajlović i celom srpskom fudbalu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.