Nova priča! Velike promene u Crvenoj zvezdi, više ništa neće biti isto! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

izmene u statutu

Nova priča! Velike promene u Crvenoj zvezdi, više ništa neće biti isto! (FOTO)

Održana je vanredna Skupština kluba i donete su neke važne odluke
Objavljeno:

— Drugi set izmena Statuta je takođe bitan za funkcionisanje FK Crvena zvezda. Već izvesni period postoji ideja u okviru svih struktura ovog kluba da se učini modernijim rad FK Crvena zvezda. Postoji potpuna saglasnost i kada su u pitanju ove izmene, a ja ću ih sada obrazložiti. Dugo se već postavlja pitanje da li je Skupštini FK Crvena zvezda neophodno 150 članova. Bili smo svedoci određenih problema prilikom funkcionisanja, i predlog komisije je da se taj broj smanji na 70 članova. Od toga, 36 članova će biti neposredno birano, a 34 delegirano. Odnos između grupacija i snaga kada su u pitanju članovi potpuno se zadržava.

OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI! Iako više nije u Zvezdi, Parker je pronašao način da ozbiljno iznervira Delije! (VIDEO)

Zvezda uspela u finišu da ispusti pobedu, ali je zato Nenad Milijaš pogodio mrežu! (FOTO) (VIDEO)

foto: Dado Đilas

- Sledeća izmena se tiče izbora predsednika. Izbor predsednika ostaje isti, ali se uvodi referendumski izbor, što znači da ljudi koji izađu na izbore imaju pravo da glasaju i protiv. Slikovito, ako na izbore izađe 401 član, a 201 glasa protiv, predsednik nije izabran i izbori se ponavljaju. Na zahtev zvezdaške javnosti, omogućili smo i da neko ko ima negativno mišljenje izrazi to kroz glas, a ne samo tako što neće izaći na izbore.

- Poslednja izmena tiče se upravnog odbora, koji bi trebalo da od sada ima najmanje 7 članova. Dosadašnji broj je bio 15 ili više, i bio je opterećujući — objasnio je Milošević.

Skupština kluba je jednoglasno usvojila sve predloge Statutarne komisije.

BONUS VIDEO: Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.