Nova priča! Velike promene u Crvenoj zvezdi, više ništa neće biti isto! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

izmene u statutu

Nova priča! Velike promene u Crvenoj zvezdi, više ništa neće biti isto! (FOTO)

Održana je vanredna Skupština kluba i donete su neke važne odluke
Objavljeno:

U nedelju, 12. februara, u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ održana je vandredna sednica Skupštine FK Crvena zvezda.

Prvo se nudio jedan, a sada i drugi: Da li biste mogli da zamislite ovaj tandem u reprezentaciji Srbije?

Sednici je prisustvovalo 82 od 143 člana, te je konstatovano da postoji neophodan kvorum za punopravno odlučivanje. Minutom ćutanja, najpre je odata počast svim preminulim članovima kluba.

Na dnevnom redu našao se predlog izmena i dopuna Statuta FK Crvena zvezda. Ove izmene je pred Skupštinu izneo Dragan Milošević, član Statutarne komisije koja je bila zadužena od strane Upravnog odbora da izradi nacrt predloga novog Statuta.

PRAVO NIOTKUDA: Zvezda dovela igrača reprezentacije koju Srbi obožavaju! (FOTO)

- Naša država je donela novi zakon o sportu, i prema tom zakonu, sva sportska udruženja u koja spadamo i mi, ima određeni rok u kojem mora svoj Statut da usaglasi sa zakonom o sportu. Taj rok ističe ovog meseca, te su izmene nužne. Može doći i do gašenja sportskog udruženja ukoliko Statut udruženja nije u skladu sa zakonom.

- Statutarna komisija koju čine i neki članovi pravne komisije, veterana i udruženja građana Delije sever, je radila na nacrtu Statuta, i došlo se do određenih izmena. Prvi set izmena tiče se usklađivanja sa zakonom o sportu, i o njima nema potrebe ni polemisati jer su neophodne, i u okviru same komisije su svi bili saglasni — objasnio je Milošević, i nastavio:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.