DO KADA ĆE PIKSI ZAPRAVO BITI SELEKTOR SRBIJE? Jedna stvar je JASNA KAO DAN!
Do kada će Piksi biti selektor Srbije?, Foto: Starsport

detalj iz ugovora

DO KADA ĆE PIKSI ZAPRAVO BITI SELEKTOR SRBIJE? Jedna stvar je JASNA KAO DAN!

Selektor Dragan Stojković Piksi je odmah po završetku meča otkrio da ostaje na klupi Srbije, a po dolasku u Beograd je to potvrdio i na konferenciji za medije

Objavljeno: 17:41h

Srbija je završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminacijom u grupnoj fazi takmičenja.

Selektor Dragan Stojković Piksi je odmah po završetku meča otkrio da ostaje na klupi Srbije, a po dolasku u Beograd je to potvrdio i na konferenciji za medije.

A sada "Maksbetsport" otkriva detalje ugovora FSS i Stojkovića. Naime, selektor ima aktuelni ugovor na još godinu dana i on traje do 1. januara 2024. godine, pa će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sigurno sedeti na klupi "orlova".

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksifoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Isti izvor navodi da su Piksi i FSS u martu 2021. godine sklopili saradnju na dve i po godine, a ako bude izboren plasman na EP u Nemačkoj, automatski se produžava do kraja kontinentalnog takmičenja.

Srbija se nalazi u grupi sa Mađarskom, Bugarskom, Crnom Gorom i Litvanijom koju dočekujemo 24. marta na stadionu "Rajko Mitić". A poslednji put na Evropskom prvenstvu smo igrali 2000. godine u Belgiji i Holandiji kao SR Jugoslavija.

Tako da će Piksi imati novu šansu da dokaže Srbiji da je Mundijal u Kataru bio samo loša sreća, pogotovo zbog silnih povreda o kojima Stojković konstantno priča.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.