PAVLOVIĆ PROGOVORIO O VLAHOVIĆU I AFERAMA KOJE SU PRIŠIVANE "ORLOVIMA": "Nije im bilo prijatno!"
Saša Lukić i Strahinja Pavlović (desno), Foto: fss.rs

teško je...

PAVLOVIĆ PROGOVORIO O VLAHOVIĆU I AFERAMA KOJE SU PRIŠIVANE "ORLOVIMA": "Nije im bilo prijatno!"

Sem sa protivnicima u "grupi smrti", Srbija je morala da se nosi sa glasinama koje su destabilizovale reprezentaciju

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru završila u grupnoj fazi, a sem sa jakim protivnicima, morala je da se nosi sa glasinama koje su destabilizovale selekciju.

U trenucima kada je "Orlovima" bio najpotrebniji mir, pojavile su se priče o aferama u kojima je centralno mesto zauzimao napadača Dušan Vlahović, a koliko su uzele maha najbolje govori činjenica da je as Juventusa morao na konferenciji za medije da ih demantuje i osudi.

Dušan Vlahović, Sport, Fudbal
foto: EPA/Ronald Wittek

Štoper Strahinja Pavlović, jedan od retkih iz našeg tima koji su ostavili odličan utisak na Mundijalu, otrkio je za "Sportski žurnal" kakav je uticaj sve to imalo na ekipu.

- Čuli smo te stvari, normalno - imamo internet, na društvenim smo mrežama. Neverovatno da su svi lako poverovali u sve to?! Zamislite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji i o tome: dokle je došlo. To, uopšte, nije trebalo da bude u prvom planu. Ispalo je da jeste - rekao je Pavlović.

Strahinja Pavlović
foto: EPA/Neil Hall

Zašto se tako nešto pojavljuje?

- Ne znam!

Ima li uticaja?

- Na mene - ne, opet, teško je da to čitaš, takve optužbe, pritom, znaš da nije istina. Igračima koji su pominjani nije bilo prijatno - završio je defanzivac RB Salcburga.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.