VIDOVITI SAMUEL: Pogodio SVE - da će MAROKO osvojiti grupu, izbaciti Španiju pa Portugal, pa igrati sa Francuskom!
Samuel Eto, Foto: EPA/Yuri Kochetkov

neverovatno

VIDOVITI SAMUEL: Pogodio SVE - da će MAROKO osvojiti grupu, izbaciti Španiju pa Portugal, pa igrati sa Francuskom!

Praktično sve u prvom delu žreba je ispromašivao, pa je mnogima i Etova prognoza drugog dela delovala suludo, ali...

Objavljeno: 09:04h

Znali smo da će Svetsko prvenstvo u Kataru doneti brojna iznenađenja, ali verovatno je malo ko predvideo da će u jednom polufinalu igrati Francuska i Maroko!

Afrička selekcija je pravi hit Mundijala, i postala je prva sa "crnog kontinenta" koja je stigla do polufinala najveće fudbalske smotre sveta, a da bi baš Marokanci to mogli da urade nagovestio je legendarni Samuel Eto.

Kontroverzni predsednik FS Kameruna je nedavno izazvao incident kada je jednog navijača šutnuo u glavu, a pre prvenstva se pričalo o njegovoj nestručnom, diktatorskom vođstvu Saveza.

Samuel Eto
foto: Printscreen InstagramTwitter/ FK Crvena zvezda

Ali, ako ambasador SP, Eto je dobio priliku da prognozira ko će sa koje pozicije proći dalje iz grupne faze, kao i rasplet nokaut faze i pobednika prvenstva.

Očekivano, nekadašnji napadač Barselone i Intera je imao simpatije prema autsajderima i domaćinu, a i svom timu, i predvideo je da će Kamerun osvojiti Mundijal, ali je praktično sve u tom delu žreba ispromašivao!

Mnogima je i njegova prognoza drugog dela žreba delovala suludo, naročito jer je kao drugog finalistu video Maroko, ali ispostavilo se da je pogodio da će "Atlaski lavovi" biti prvi u grupi F pa izbaciti Španiju, pa Portugal i u polufinalu stići do Francuske!

Ovaj meč će se odigrati u sredu od 20 časova, a ako je verovati Etou, Maroko će napraviti novo iznenađenje, skinuti krunu "Trikolorima" i izboriti finale. Sa jedne strane žreba je Kamerunac sve promašio, ali sa ove druge...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.