RASPALIO GA KAO NEKAD LOPTU: Predsednik rivala Srbije u Kataru ŠUTNUO U GLAVU navijača - pred kamerama! (VIDEO)
Samuel Eto napada navijača, Foto: Printscreen/YouTube/La Opinion

seo mu na volej

RASPALIO GA KAO NEKAD LOPTU: Predsednik rivala Srbije u Kataru ŠUTNUO U GLAVU navijača - pred kamerama! (VIDEO)

Nije poznato čime je mladić isprovocirao legendu fudbala koji je čak ambasador SP

Objavljeno: 09:21h

Organizatori Svetskog prvenstva u Kataru se i pre početka istog nalaze pod stalnim udarom zapadnih medija, pa i fudbalera pojedinih reprezentacija, zbog velikog broja preminulih radnika tokom izgradnje stadiona i infrastrukture, kao i tamošnjih zakona prema ženama i LGBT populaciji, ali ni sanjali nisu da će najveći skandal da im priredi jedan od ambasadora Mundijala!

Samuel Eto, proslalvjeni fudbaler Barselone, Intera i Kameruna, vrlo kontroverzno vodi Fudbalski savez svoje zemlje otkako je izabran za predsednika, a sada je napravio incident kojim je nadmašio sve.

Samjuel Eto
foto: EPA/Yuri Kochetkov

Dok je posle utakmice Brazila i Južne Koreje izlazio sa stadiona okružen telohraniteljima, brojni navijači su ga prepoznali i pokušali da se slikaju sa njim. Eto im je izlazio u susret, ali ga je iz nekog razloga isprovocirao jedna mladić koji ga je sve vreme snimao i nešto govorio u mikrofon.

Samuel Eto je ubrzo nasrnuo na njega u želji da se fizički obračunaju, ali su ga saradnici zadržali. Međutim, samo za kratko. Eto je smireno odložio svo jtelefon kod prijatelja, pa se zaleteo na momka koji ga je i dalje snimao. Ne zadugo. Eto ga je šutnuo nogom u glavu i poslao u nokdaun.

Potom su predsednika FS Kameruna odveli dalje, a mladić se polako pridigao dok su brojne kamere zabeležile veliki incident.

Kamerun je u "grupi smrti", grupi G, završio takmičenje na trećem mestu, sa četiri osvojena boda, iza Brazila (6) i Švajcarske (6), a ispred Srbije (1).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.