NIJE PRAVNI SAMO U BEOGRADU! Iz Niša stigao brutalan odgovor Zvezdi: Iza svega stoji Terzić!
Foto: Nebojša Mandić

Bukti rat

NIJE PRAVNI SAMO U BEOGRADU! Iz Niša stigao brutalan odgovor Zvezdi: Iza svega stoji Terzić!

Čelnici Radničkog su izdali prvo saopštenje, a onda se oglasio i potpredsednik tog kluba koji je za celu situaciju okrivio generalnog direktora crveno-belih!
Objavljeno: 13:04h
foto: Saša Pavlić Koky

S obzirom na to da je Radnički u nezavidnoj finansijskoj situaciji i da im je svaki novac dobrodošao, oglasio se i potpredsednik Dragana Propadala koji je žestoko opleo po Zvezdinoj upravi na čelu sa Zvezdanom Terzićem.

- Ne mogu ni da zamislim kakvi su to ljudi koje tužbe ne dotiču. Tačno znaju u Zvezdi da nama taj novac znači egzistenciju. I zna se ko daje te izjave, to je Zvezdan Terzić. On je tamo sve. I generalni direktor i sportski direktor, ma sve. Kao nemaju da plate 200.000 evra, a svakih pet dana dovode nekog igrača - rekao je Propadalo za "Informer".

foto: Marina Lopičić

On je dodao da ima poverenja u FSS i Slavišu Kokezu, a da su Nišlije imale razumevanja za crveno-bele i da su čekale mesec dana na uplatu.

- Imali smo razumevanja za Zvezdu. Reč je o našem najtrofejnijem klubu i hteli smo da mu damo malo vremena. Međutim, oni nas ne konstatuju. Dogovor je bio 200.000 evra odmah po potpisu. Nismo dobili ništa, neko vreme su se javljali na telefon i obećavali. Onda su prestali i da se javljaju. Morali smo da pribegnemo ovim merama - dodao je Propadalo.

BONUS VIDEO: Pogledajte prepucavanje Delija i Grobara posle košarkaškog Večitog derbija!

(Espreso.co.rs / Beta/ Informer.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.