NIJE PRAVNI SAMO U BEOGRADU! Iz Niša stigao brutalan odgovor Zvezdi: Iza svega stoji Terzić!
Foto: Nebojša Mandić

Bukti rat

NIJE PRAVNI SAMO U BEOGRADU! Iz Niša stigao brutalan odgovor Zvezdi: Iza svega stoji Terzić!

Čelnici Radničkog su izdali prvo saopštenje, a onda se oglasio i potpredsednik tog kluba koji je za celu situaciju okrivio generalnog direktora crveno-belih!
Objavljeno: 13:04h

Odnosi između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde se žestoko zaoštravaju posle transfera Milana Pavkova na Marakanu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crveno-beli nisu isplatili prvu ratu od 200.000 evra klubu sa Čaira na ime transfera zbog čega su ih tužili prema prvim informacijama redovnom sudu, a ne Arbitražnom sudu Fudbalskog saveza Srbije.

foto: crvenazvezdafk.com

Zbog toga su im iz Ljutice Bogdana poručili da postupe u skladu sa propisima, a tim povodom je na sajtu Radničkog osvanulo saopštenje.

- Umesto da kažu bilo šta o činjenici da nam duguju 300.000 evra na ime obeštećenja za transfer fudbalera Milana Pavkova, oni se bave nepostojećim 'pravnim dilemama' oko nadležnosti arbitražnih i redovnih sudova. Radnički je podneo tužbu upravo pred arbitražnim sudom u FSS. Svi znamo da postoji Pravni fakultet u Beogradu, ali očigledno da neki u prestonici ne znaju, pa koristimo ovu priliku da ih obavestimo da postoje pravni fakuleti i u proviniciji, a između ostalog i u Nišu. U svakom slučaju ovo nije pravno pitanje već ekonomsko, dugujete nam 300.000 evra - navodi se u saopštenju Radničkog na sajtu kluba.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.