UŽASNE VESTI IZ SVETA FUDBALA: Samo se srušio na treningu, nije mu bilo SPASA!
Andres Balanta, levo, Foto: EPA-EFE/LUIS EDUARDO NORIEGA A

TRAGEDIJA!

UŽASNE VESTI IZ SVETA FUDBALA: Samo se srušio na treningu, nije mu bilo SPASA!

Kolumbijski fudbaler preminuo usred treninga

Objavljeno: 07:10h

Nova tragedija u svetu vrhunskog sporta. U utorak popodne život je u 23. godini izgubio kolumbijski internacionalac Andres Balanta.

Sve se dogodilo na treningu Atletiko Tukumana, kada se Balanti odjednom slošilo. Pao je na zemlju i više se nije podigao...

Klub se nije oglasio, ali je smrt mladog fudbalera potvrdio kolumbijski fudbalski Savez. Takođe, tužnu vest je saopštio i doktor Gustavo Portela iz Deportivo Kalija, inače Balantinog matičnog kluba, pošto je u Tukumanu na pozajmici.

- Posle ručka je radio aktivno, ali se odjednom samo onesvestio. Pokušali su da ga povrate, ubrzo su ga prebacili u bolnicu. Imao je aritmiju i zastoj srca. Više nisu uspeli da ga vrate. Uradiće se autopsija, kako bismo saznali šta se tačno dogodilo. Zasad nemamo preciznije informacije. Ovo može da bude srčani ili neurološki problem - poručio je Portela.

Balanta se nedavno vratio u Argentinu iz Kolumbije, kako bi započeo sa pripremama pred novu sezonu. Bio je šampion Kolumbije pre nego što se preselio u Tukuman.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.